Kaupunkitaulu ja ilmakasvi

Hei, täällä ollaan. Pitkän pitkän tauon jälkeen, katsotaan miten paluu bloggaamisen äärelle sujuu. En ole asettanut mitään säännöllisiä tavotteita bloggaamiselle, mutta ihanaahan tätä olisi vielä jatkaa, kun vuodesta 2014 tätä blogia on tullut rakennettua.


Elämä on vienyt mua aika paljon eteenpäin, viimeisen parin vuoden aikana on tapahtunut ihan hirveesti asioita.. Nyt elämäntilanne on kuitenkin sellainen tyyni, kaikki menee tällä hetkellä omalla painollaan ja ihan kivastikin. Asumme tällä hetkellä 80 neliöisessä kolmiossa ja meillä on ajoittain suuruusperhe, lapsia on parhaimmillaan samaan aikaan neljä tässä kodissa.


Se on aikamoinen määrä lapsia, kun makuuhuoneita on vain kaksi. Haaveissa olisikin jättimäinen tavaran karsiminen tai isompi koti. Tuo jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu kyllä mieluisemmalta, mutta tässä nykyisessä kodissa vietetään nyt vielä tovi jos toinenkin.Mennään vähän kevyempiin aiheisiin, palaan noihin perhe- ja asumiskuvioihin ehkä toisella kertaa. Kuvissa näkyvän Porvoo-kaupunkitaulun tilasin Papurinosta, sillä olen asunut lapsuuteni ja nuoruuteni Porvoossa ja ikävöin kovasti kotikaupunkiani! Onneksi vanhempani asuvat vielä siellä, joten pääsen silloin tällöin pyörimään vanhan kaupungin mukulakivikaduille...


Tuon erikoisen näköisen ilmakasvin puolestaan ostin tänä keväänä Kevätmessuilta. Mulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilmakasveista, mutta käsittääkseni siis sumuttelu muutaman päivän välein tai vaihtoehtoisesti uppokastelu noin viikon välein pitävät kasvin hengissä. Olen nyt parin viikon ajan uppokastellut tuota ilmassa leijuvaa alienia, mutta täytynee ehkä siirtyä suihkepulloon, sillä kasvin nostelu ja takaisin asettelu tuossa alkeellisessa itse tehdyssä macrame-ruukussa on vähän työlästä.


Näihin lyhyisiin tunnelmiin ja kuviin tällä erää. Olisi kiva kuulla, vieläkö sieltä löytyy vanhoja tuttuja lukijoita?

-Anna

PS. Seuraa minua Instagramissa @somethingsmallblogi


6 kommenttia

 1. Kyllä löytyy vanhoja lukijoita! :)

  VastaaPoista
 2. Toinenkin löytyy😊 P.s. Odottelen kuvia siitä lasten parvisängystä 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ja joo, nyt ei olla influenssan kourissa, laitan seuraavana postauslistalle 😊

   Poista
 3. Täällä myös! Niin iloinen olin, kun huomasin, että olet palannut takaisin bloggaamisen pariin :) Ja jotenkin nauratti sen kerrossänkykuvan pomppaaminen vastaan instafeedissä. Näen siinä niin tulevaisuuteni. Olen siis myös eronnut lasten isästä ja nyt sitten löytyi muutama kuukausi sitten uusi ihana kumppani jolla myös lapsia. :) Varmasti tulee jossain kohtaa ajankohtaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista! Tulipa hyvä mieli.. Elämä heittelee, mutta kasvattaa myös samalla. Toivon kovasti hyviä hetkiä sulle uuteen elämäntilanteeseen, kaikki kääntyy lopulta parhain päin :)

   Poista