JOULUKALENTERI, PÄIVÄ 5


Joulukuun viidennen päivän postaus ajoittui tosi myöhäiseen hetkeen. Meillä on sairastettu kovasti viime aikoina, flunssa ei meinaa millään ottaa hellittääkseen. Illalla myös innostuin vielä remppahommista ystäväni luona, joten päivä venyi vähän pitkäksi! :)

Mun oli kuitenkin tarkoitus tulla vinkkaamaan teille Deseniosta! Monelle sisustuksesta kiinnostuneelle Desenio on varmaankin jo tuttu, mutta jos siis et ole kuullut tästä kaupasta, niin Deseniossa on myynnissä ihan huikeita julisteita. Sain Deseniolta yhteydenoton, että haluaisinko valita muutaman julisteen heidän valikoimistaan ja todellakin halusin. Olen monesti nimittäin katsellut Desenion valikoimaa, mutten koskaan ole saanut tehtyä päätöstä, että mitä tilaisin - valikoimaa on niin paljon! Nytkin kävin monena päivänä tutkimassa valikoimaa, enkä meinannut saada millään päätöstä tehtyä :)Ensin ajatuksenani oli valita uudet julisteet ainoastaan olohuoneen puolelle. Mulla on olohuoneessa kaksi isoa 50x70 kehystä, joista toisesta puuttui juliste kokonaan. Lastenhuoneen sisustus on kuitenkin ollut vielä todella vaiheessa, joten aloitinkin julistevalikoinnin lastenjulisteista. Päädyin  hieman hempeämmän sävyisiin Miss Bunny ja Mr. Fox julisteisiin, jotka tuovat ehkä pientä keveyttä muuten graafiseen lastenhuoneeseen. Lisäksi julisteiden värit sopivat kivasti myös muutama viikko sitten Kööpenhaminasta ostamaani pieneen jätski-nauhaan, joka roikkuu oven karmin vieressä.

Valitsin myös tekstijulisteista ikisuosikkini "Don't grow up, it's a trap" -tekstin. Tästä olisi ollut vaihtoehtona myös vaaleanpunertava vaihtoehto, mutta mun mielestä minttu sopii kivasti sekä tytön että pojan huoneeseen. Valmiista lastenhuoneen seinästä voit käydä katsomassa kuvan TÄÄLTÄ, eli mun instagramista :) Nyt on nimittäin taulut ja pari hyllyä saatu jo seinälle asti. Ja sitten päästään sinne olkkarin puolelle. Hommasin olkkariin telkkarin viereen muutama viikko sitten peikonlehden - siis tuon kasvin! Ja nyt vain odottelen, että milloin kasvin ensimmäinen lehti näyttäisi tuon uuden julisteen näköiseltä :) Eli olkkarin seinälle valkkasin tämän Monstera -julisteen, ihan vain rakkaudesta tuota kasvia kohtaan. Mun mammalla ja papalla oli aikoinaan ihan valtavan kokoinen lattiasta kattoon ylettyvä peikonlehti, katsotaan onko mulla valttia ja malttia kasvattaa omasta peikonlehdestäni yhtä valtava!

Inhottavaa, kun ulkona on päivisin niin pimeää, ettei valo meinaa enää millään riittää ihaniin sisäkuviin. Täytyy yrittää joku päivä kuvata uudelleen olkkaria, kunhan on vähän kirkkaampi päivä! Näin pikaisiin tunnelmiin tänään, nyt täytyy jatkaa remppahommia! :)

- Anna

Ei kommentteja