JOULUKALENTERI, PÄIVÄ 20

Ehdit vielä tänään! Viimeinen päivä, viimeiset paketit. Jos ei huvita enää lähteä koluamaan kauppojen puolityhjiä hyllyjä, niin vielä ehtii tilaamaan vaikkapa lapsille joululahjat ihan sinne kotiin asti. Ellokselta nimittäin vielä tänään tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi ja mukavana lisänä on myös tarjouskoodi, jolla saa 20 euron alennuksen, jos tilaa vähintään 100 eurolla.


Meillä ollaan ihan hulluja Star Wars faneja ja saatiin joulun alus puuhaksi Legolta ihan törkeän makea Star Wars Resistance X-Wing Fighter. Tämä paketti piti tietysti avata jo hieman ennen joulua, että saatiin se kasattua kuvia varten, mutta onneks joulupukilta on tulossa myös vielä yksi pienempi Star Wars aiheinen Lego-ylläri.

Elloksen valikoimissa on useita Star Wars aiheisia tuotteita, myös vaatteita ja muuta tilpehööriä. Star Wars valikoimaa pääset katsomaan täältä. Nyt kun uusi leffakin pyörähti juuri teattereihin, niin Star Wars hypetys taitaa vain kiihtyä entisestään. :) Meillä järjestettiin syyskuussakin Star Wars aiheiset 3-vuotissynttärit ja väsäsin jo silloin rekvisiitaksi hieman jedi-aiheista materiaalia.Ja sitten se Elloksen alekoodi! Elloksen valikoimasta saat 20 euron alennuksen 100 euron ylittävästä ostoksesta koodilla 345735. Alennus koskee uutta tilausta Ellokselta ja se toimii myös leluihin. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Nyt vielä viimeiset tilaukset siis sisälle alennuksen kera, jos jotakin uupuu kuusen alta. :) Alennus on voimassa vielä huomiseen, mutta tee tilaus heti tänään, jotta lähetys ehtii jouluksi kotiin! Tässä alla vielä pieni maistiainen Elloksen Star Wars aiheisesta Lego valikoimasta!

- Anna

Ei kommentteja