JOULUKALENTERI, PÄIVÄ 19

Osa tuntee mut ihan hulluna Method-fanina. Olen jo useamman vuoden käyttänyt ainoastaan Methodin puhdistustuotteita, enkä kaupastakaan kanna enää mitään muuta yleissuihketta tai astianpesuainetta, kuin näitä myrkyttömiä ja ekologisia puhdistustuotteita. Ja olihan mun pakko olla Methodiin yhteydessä näin joulun alla yhteistyön merkeissä, sain nimittäin myös arvottavaksi blogissanikin näitä huipputuotteita teidän lukijoiden kesken :)

Mä olen tehnyt myös joulun ajan siivoukset kokonaan Methodeilla. Pääsin testailemaan Methodin ihan hurmaavaa ihanaa Sunshine Blooms tuoksua, joka ihan aavistuksen kääntää ainakin mun päätä jo pitkälle ensi vuoden puolelle. Pitkä talvikaan ei tunnu enää niin pitkältä, kun tuoksuttelee näitä hurmaavan tuoksuisia puhdistusaineita. Ja jos joku ihmettelee, että mikä ihmeen Rebecca Atwood pullossa oikein lukee, niin hän on jenkkiläinen suunnittelija ja suunnitellut Methodin tuotteille noita katseen kestäviä ulkoasuja.Jos Methodin tuotteet eivät ole vielä kaikille tuttuja, niin tuotteet ovat siis myrkyttömiä ja biohajoavia eli erittäin luontoystävällisiä. Methodilla on toiminnassaan mukana myös näitä faktoja syvemmät arvot ja Methodin lupauksina on onnelliset kodit, avoimuus ja edelläkäyminen. 

"Onnelliset, terveelliset kodit ovat missiomme. Kodit, joiden allaskaapeissa ei piilotella potentiaalisesti myrkyllisiä kemikaaleja, jotka vaanivat uhrejaan tasoilla ja pinnoilla. Kodit, joissa puhtaanapito ei saa silmiä valumaan eikä salpaa hengitystä. Onnellisessa, terveellisessä kodissa lika saa kyytiä luonnonperäisistä aineista valmistetuilla tuotteilla, jotka ovat turvallisia niin perheelle kuin lemmikeille". - Method, Methodin lupaus, onnelliset kodit

Kuulostaa aika ihanalta, vai mitä. Methodin yleispuhdistussuihkeenkin takana lukee, että kun olet valmis, ainoa jäljelle jäävä asia on kupliva tunne tyytyväisyydestä. Tuotteet eivät siis sisällä mitään ylimääräistä.Ja nyt luvassa olisi vielä viimeiselle jouluviikolle arvonta, jossa voit voittaa pienen setin Methodin Muller Cider käsisaippuaa ja vaahtoavaa astianpesuainetta. Arvontaan pääset osallistumaan Instagramin puolella eli käy kurkkaamassa instatilini @smthingsmall :) Settejä on arvonnassa kaksi kappaletta, tarkemmat tiedot löytyvät instasta!


- Anna

Ei kommentteja