JOULUKALENTERI, PÄIVÄ 18

Viimeistä viikkoa viedään! Me ollaan sairasteltu ja sairasteltu, siis ihan loputonta tämä flunssassa kieriskely! Itse olen kolmatta viikkoa kuumeessa, Oliverille tuli viikon keskivaihella karmea flunssa ja lääkärikäynnin myötä varmistui keuhkoputken tulehdus sekä korvatulehdukset molemmissa korvissa. Jospa nyt alkaisi riittää ja saataisiin ens viikko viettää taas elävien kirjoissa!

Joka tapauksessa, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. Jos vielä mietityttää mitä tarpeellista voisi joululahjaksi ostaa, niin tässä on loistavaakin loistavampi vinkki: suut puhtaaksi joulun herkuista uusilla hammasharjoilla! Me ollaan kaivattu näitä ihan superpaljon ja olinkin ihan äärimmäisen ilahtunut, kun saatiin testiin Oral-B:n lasten hammasharjat. Ollaan tähän asti sinnitelty vähän ties millä hammasharjoilla, kun eromuuton jälkeen osa lasten hammasharjoista jäi vanhaan kotiin ja osan otin mukaani. En enää pakettien auettua muistanut mikä hammasharjoista oli kummankin käytössä ja tuntui, että harjat olivat koko ajan sekaisin.


Nytpä meidän perheessä ei tarvitse enää miettiä tätä ongelmaa, sillä ensi viikon viikonloppuna Aadan paketista aukeaa Frozen-sähköhammasharja ja Oliverin paketissa on puolestaan ihan törkeän makea Star Wars-sähköhammasharja! Oikeasti, voisiko parempaa ja käytännöllisempää lahjaa olla. Meillä molemmat lapset tykkäävät hampaiden harjaamisesta ja ensi viikolla molemmat pääsevät myös hammastarkastukseen. Uskon, että näistä lahjaharjoista ilahdutaan siis meillä ihan varmasti :)

Ja mikä ehkäpä yllättävintä, nämä Oral-B:n lasten sähköhammarharjat maksavat alle kakskymppiä (esim. täältä Gigantin nettisivuilta hintacheck ja Verkkokauppa.comistakin tänään tilattuna ehtii vielä jouluksi). Ei oikeasti mikään huono eikä tosiaankaan kallis lahjaidea vaikkapa kummilapselle. Itse aina miellän, että sähköhammasharjat maksavat maltaita, joten ilahduttavaa on siis myös edullinen hinta!Nyt kun on muistuteltu suun puhtaudesta, niin huomenna aamulla tulee vielä ennen joulua pieni kodin siivousvinkki sekä arvonta liittyen kodin puhtauteen! Kannattaa siis pysyä kuulolla :)

- Anna 

Ei kommentteja