JOULUKALENTERI, PÄIVÄ 12

Maanantai. Taas pyörähti uusi viikko käyntiin. Pimeää, synkkää ja kylmää, mä en todellakaan ole talvi-ihmisiä. Mutta se mikä ilahduttaa tähän vuoden aikaan on tietysti ensi viikolla vietettävän joulun lisäksi ihan vaan hengailu. Viikonloppuisin kun saa vaan olla tekemättä mitään. 

Hengailu itsessään on aika harvinaista mulle, kun olen tottunut suhaamaan edes takas joka suuntaan ja täytän päiväni usein tarpeettomillakin ohjelmanumeroilla. Mutta nyt kun lapset ovat mulla vain joka toinen viikko, niin aina niillä toisilla viikoilla mulla on aikaa itselleni ihan eri tavalla. Ehkä se tekemisen määrä ei niinkään lopu, mutta stressitaso laskee aina vähän, kun ei tarvitse huolehtia tiukoista aikatauluista "tarhaan - töihin - tarhaan - kotiin - ruokaa" tyylillä.


Tarhareissusta tuli mieleen, miksi aloinkaan kirjoittamaan tämän päivän postausta. Tarhareissut taitetaan välillä bussilla, välillä kävellen, mutta useimmiten ollaan saatu autokyyti, mikä on ihan luksusta tämmöiselle ainaiselle myöhästelijälle. Syksyllä mentiin yhtenä aamuna kuitenkin sillä bussilla ja härdelliaamun päätteeksi tarhaan päästyämme huomattiin lasten kanssa, että pöllöpehmolelu oli pudonnut ilmeisesti bussiin.

Onneksi Aada otti asian rennosti luottavaisin mielin ja sanoi vain, että "no kyllä sä äiti sen löydät, etsit vain samasta bussista!". No sanomattakin selvää, ettei tuota meidän pöllöpehmoa enää löytynyt. Olin saanut sen joskus vuotta aiemmin Aarrekidin Showroomilla vierailun yhteydessä. Itse olin ehkä enemmän harmissani, kun pöllönpoikanen katosi. Olen jo kerran nähnyt soittorumbavaivan bussiyhtiöön, kun meiltä putosi bussiin Aku Ankka pehmolelu. Muistaakseni he eivät toimita löytötavaroihin mitään alle 20 euron asioita ja vaikka pehmolelu olisi sinne toimitettu, niin lunastuspalkkio oli jokin ihan päätä huimaava. Luovutin sillä kertaa ja Aku Ankka olikin onneksi pudonnut pysäkille! Akun pehvasta löytyi meidän puhelinnumero, joten saatiin tuo pehmolelu silloin takaisin.. Pöllössäkin oli meidän numero, mutta se ei ole lentänyt takaisin kotiin enkä enää odotakaan sen löytyvän.


Meidän tarhapäivät on kuitenkin pelastettu, sillä saatiin Aarrekidiltä kaksi uutta pöllöä kotiin kadonneen pöllönpoikasen tilalle! Voi että miten lapset ilahtui näistä kaveruksista. :) Aarrekidin tuotteet ovat ihan superihania. Ripaus maanläheisyyttä, ekologisuutta (nämäkin pöllöt on valmistettu re-use matskuista, eli kierrättämistä parhaimmillaan!) ja molemmille lapsille sopivia kuoseja. Ja Aarrekid on suomalainen. Se on joka kerta tykkäämisen arvoinen asia.

Kun iltaisin valitaan yöksi unikaveria kainaloon, niin meillä nämä pöllöt pääsevät joka ikinen yö viereen. Jokin näissä söpöliineissä sytyttää myös meidän lapsia. Ja ovathan nämä aika ihania! Aarrekidillä oli hetken tauko, ettei pöllöjä saanut, mutta nyt ne ovat taas valikoimissa ja valikoimaa on laajennettu useampaan uuteen väriin. Käy katsomassa värivaihtoehdot täältä Aarrekidin verkkokaupasta! 


Ja näitä samoja pöllöjä saa myös paitaversioina, mustana ja luonnonvalkoisena. Materiaali 100% puuvillaa. Kannattaa käydä kurkistamassa Aarrekidin verkkokaupan valikoima :)

- Anna


Pöllöt ja paita saatu, sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja