JOULUKALENTERI, PÄIVÄ 11


Joulukuu etenee hurjaa vauhtia. Osa porukasta on hankkinut kaikki lahjat jo aika päiviä sitten ja osa taas aloittaa nyt vasta pähkäilyn. Itse kuulun osittain molempiin. Jotkut lahjoista on hankittu tosiaan jo aikaisin syksyllä, mutta pieni osa kyllä puuttuu vielä.. varmaankin ne tärkeimmät, jotka vaativat eniten miettimistä :)

Ajattelin kuitenkin nyt kaikkien lahjapostausten keskellä esitellä täällä blogissa mun vuokrakodin eteisen. Sain nimittäin Everyday Designilta heidän ihan uuden tuotteensa, valkoisen Boxin (156e), testaukseen! Box muuntautuu mihin tilaan tahansa. Se sopii eteiseen niille tärkeimille tavaroille, jotka ovat aina hukassa tai keittiöön vaikkapa mauste- ja yrttihyllyksi.


Eteinen on mielestäni melko tilava vuokrakaksion eteiseksi. Kaappitilaa on hyvin tämän kokoiseen asuntoon. Tuossa yllä olevassa kuvassa näkyy oikeassa reunassa eteiseni murheen kryyni, nimittäin avonainen tankokaappi. En ymmärrä mikä idea on ollut jättää se ilman ovea, kun muissa kaapeissa on ovet ja tuonkin kaapin reunoissa on selkeät ruuvinpaikat ovelle. Harkitsin yksivärisen kankaan kiinnittämistä tarranauhalla kaapin yläreunaan, jotta takkien sekamelskan saisi peitettyä, mutta toistaiseksi se on nyt ollut ihan avonaisena. Katsotaan kauanko silmä jaksaa katsella sitä :)

Henkaritilaa eteisessäni on todella paljon, kun kirpparilta (tai siis itseasiassa Design Wash blogin Tiinalta) ostamani Hay Loop naulakko seisoo eteisessä. Naulakko on aivan vessan oven vieressä, joten siihen on helppo ripustaa kuivumaan esimerkiksi työvaatteita tai muita kuivurin arkoja vaatteita.


Tuo Everyday Designin Boxin asentamisen jälkeen sain myös Muuton Dotsit seinälle. Vanhassa kodissa meillä oli noita valkoisia Dotseja kolme ja tuo iso puun värinen naapuriltani ostama Dots jäi silloin asentamatta. Pari valkoista Dotsia jäi vanhaan kotiin, mutta nuo kaksi sopivat mielestäni tosi kivasti tähän pikkueteiseen!

Everyday Designilta mulla on eteisessä myös valkoinen Helsinki paperikassiteline. En ole saanut aikaseksi ostaa siihen sopivaa kangaskassia, mutta aika-ajoin vaihtuva paperikassi ajaa myös asiansa. Tuo Marimekon vahva kassi on nyt roikkunut tuossa siitä asti, kun muutin tähän kotiin, se on kiva :)Oikein ihanaa viikon alkua kaikille ja kolmatta adventtia!

- Anna

Ei kommentteja