YHDET LÄMPIMÄT KENGÄT JA ALEKOODI CROCSILLE

Hyytävää marraskuuta kaikille! Marraskuu on jo puolessa välissä ja talvi yllätti VR:n, autoilijat ja varmaan meidät kaikki. Muistan, että marraskuun alkupuolella tiistaipäivänä käytimme koko poppoo vielä lenkkareita ja seuraavana aamuna maa oli valkoinen ja oli vaihdettava samantien talvisaappaisiin.


Olen mukana Crocsin Testsquad ryhmässä ja saimme testaukseen myös muutamat talvikengät. Näillä superlumisilla (ja kohta loskaisilla) keleillä mulla on testissä naisten AllCast II Winter Bootsit. Mulla on joskus aikaisempina vuosina ollut vähän vastaavanlaiset toisen merkkiset kengät ja pakko todeta, että myös Crocs yllätti mut jälleen kerran toden teolla. Näissä kengissä varpaat pysyvät lämpöisinä (jopa ilman sukkia), jalat eivät kastu, sillä kenkä on vedenpitävä ja kengän varsi on todella tukeva tämmöisillä keleillä. Nyt pääsette tekin testaamaan syksyn uutuuksia hieman edullisemmin, sillä sain teille spesiaalin tarjouskoodin jakoon.

Keskiviikkoon eli vain huomiseen asti 16.11.2016 asti koodilla SMTHINGSMALL30 saat -30% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

Tästä klikkaamalla pääset suoraan talvikenkiin ja suosittelen ehdottomasti kurkistamaan myös miehille sopivat AllCast Winter Bootsit, näyttävät tosi hyviltä! :)


Kannattaa hyödyntää tämä tarjous, jos kunnon talvikengät vielä puuttuvat tai haluaa päästä testaamaan Crocsin hieman edullisempaan hintaan!

- Anna


Yhteistyössä Crocs.fi

2 kommenttia