UUDEN SUKUPOLVEN SOTKA

Sain muutamia viikkoja sitten mysteerisen kutsun uuden kodinsisustajan lanseeraustilaisuuteen. Kutsussa kerrottiin uudesta sisustusliikkeestä, jonka lanseeraustilaisuudessa herkkuja tarjoilee julkkiskokki Alex Nurmi ja illan kulusta vastaa Roope Salminen. Kutsussa ei paljastettu kutsujaa eikä paikkaa, joten se kyllä onnistui herättämään kiinnostukseni.


Päivää ennen tapahtumaa kävi ilmi, että lanseeraustilaisuus liittyy Sotkan uudistuneen myymälän avajaisiin. Pääsimme vierailemaan Sotkan Vantaan Petikon Viisarissa sijaitsevassa uudistuneessa lippulaivamyymälässä. En ole aikoihin käynyt Sotkassa, mutta mielikuvani vanhasta Sotkasta oli todella aikaansa jäljessä laahaava sisustusmyymälä, jonka tuotteiden laadustakaan en ollut aivan vakuuttunut. Nyt kun pääsin vierailemaan tässä uudistuneessa Sotkassa, mielikuvani Sotkasta muuttui kyllä todella aikaansa seuraavaksi. Vai mitä mieltä olette tuosta alla näkyvästä sinisestä sohvasta? Habitare 2016 Signals-osasto palasi elävänä mieleeni.

Sotkan uudistuminen ajoittui mielestäni myös melko ajankohtaiseen hetkeen. Anttilan ja Kodin Ykkösen suljettua ovensa on ihmisillä tuntuu olevan tilaa uudelle sisustusliikkeelle ja Sotkan uudistuminen muistuttaa mielestäni joiltain osin Kodin Ykkösen valikoimaa. Voi kun olisi vielä saatu Anno tuonne valikoimiin! :)

Sotkan uudistuneessa ilmeessä näkyy skandinaavisuutta, maanläheisiä värejä ja kuoseja, sopivan verran rouheaa pintaa ja moneen makuun sopivia ideoita. Olisin ehkä kaivannut vielä Sotkan uudistumisen yhteyteen vaikkapa jonkinlaista "Nature Nordic" -tyylisuuntaa, jossa olisi käytetty luonnon materiaaleja, villaa, pellavaa ja juuttia. Sellaisia aidoista luonnon materiaaleista valmistettuja tuotteita. Se olisi saanut myös minun kukkaroni nyörit löysemmälle :)

Mitäs ootte mieltä uudistuneesta Sotkasta? :)

- Anna

Ei kommentteja