VARAUDU LOSKAKELEIHIN CROCSEILLA

Itse en välitä juurikaan lumesta (koska se on kylmää) ja vielä vähemmän loskasta. Nyt mennään kuitenkin jo lokakuun puolivälissä, joten ne sateiset loskasäät ovat vasta edessä päin eikä niitä ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla pääse välttämään! Pääsin lasten kanssa Crocsin syksyn ja talven testiryhmään kokeilemaan syksyn uutuuksia ja lupasin edellisessä Crocs-postauksessani vinkata teille myös naisten kumppareista.


Mulla on aikaisemmin ollut ainoastaan Nokian perinteiset Hai-kumpparit. Valitsin joskus aikoinaan valkoiset Hait ja ne olivat jo seuraavana vuotena muuttaneet värinsä ällöttävän kellertäviksi. Toki ne ajavat asiansa, mutta ei ne jalassa enää esimerkiksi töihin tai kaupungille kehtaa lähteä, pikemminkin ainoastaan marjametsälle, jossa kukaan ei satu katsomaan kenkien kulahtanutta ilmettä. Mietiskelin jo aikaisempina vuosina, että minkälaiset kumisaappaat jalassa kehtaisi ilman nolouden tunnetta käppäillä ruuhkajunissa kohti duunia ja nyt ne kumisaappaat ovat vihdoin ja viimein löytyneet!


Sain nimittäin valita testattavaksi Crocsilta uudet matalavartiset RainFloe Bootiet. Nämä kumpparit eivät todellakaan näytä miltään perusjormakumisaappailta. Olen käyttänyt näitä töihin mennessä, vaikka ei ole ollut edes sadesää! Päällinen ja etenkin tuo saappaiden varsi on superpehmeää materiaalia, ei perinteistä kumisaapasmatskua ollenkaan. Varsi yltää hieman nilkan yläpuolelle ja kengän suuaukko on todella leveä, joten myöskin leveäpohkeiset huomio: nämä saappaat ovat ihan huippuhyvät! Pohjallinen on perinteistä Croslite-materiaalia, jonka ansiosta kengillä on todella mukava ja pehmeä kävellä. Näitä kenkiä saa myös army-vihreänä, joten kliklik Crocs.fi! Otin saappaista seuraavan koon, jotta myös villasukka mahtuu kylmillä säillä kenkään. Kengät ovat kuitenkin mitoitukseltaan tilavat, joten ihan kauheasti ekstratilaa liian ison koon muodossa kumppareihin ei kannata ottaa.

Mulla on todella harvoin valittamista Crocsin kengistä, eikä ole tälläkään kertaa. Oon ollut näihinkin kenkiin tosi tyytyväinen. Nämä saappaat ovat helpoimmat heittää jalkaan ulos lähtiessä ja näyttävätkin vielä todella tyylikkäiltä! Ja kiitos äidille ihanista villasukista, jotka sain jo viime jouluna <3- Anna


Kaupallinen yhteistyö Crocs, crocs.fi


2 kommenttia

  1. Ihanat kengät, tuontapaiset mulla onkin ollut ostoslistalla! Mistä sun pöksyt on? Superkiva tuo kuosi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ehdottomasti parhaat saappaat kaupunkikäppäilyyn, mitä mulla on aiemmin ollut! Housut on suomalaisen Metsolan Sulka-kuosiset leggingsit :)

      Poista