FISKARSIN VARASTOMYYNTI

Kävin pyörähtämässä Fiskarsin vuotuisessa varastomyynnissä Hämeenlinnan Moreenissa. En ole aikaisemmin käynyt kyseisissä varastomyynneissä, mutta nyt päivä sattui sopivaan ajankohtaan.  Varastomyynnissä oli Fiskarsin lisäksi myös Iittalan, Arabian ja Hackmanin tuotteita. Sähköpostiin kolahtaneessa mainoksessa luvattiin, että tuotteita on jopa -70% alennuksella.

Kuvittelin, että varastomyynti järjestettäisiin jossakin isossa teollisuushallissa sisätiloissa, mutta paikan päälle päästyämme olin ensin hieman epäuskoinen. Varastomyynti oli ulkona valkoisessa katetussa teltassa ja jono telttaan oli varmaankin sata metriä pihan halki! Ihmiset kantoivat kattiloita ja lapioita teltasta, toiset tulivat teltasta ulos tyhjin käsin päätään pyöritellen ja joku taisi myös todeta, että "no eipä ainakaan tarvitse katua, ettei tultu". Osa porukasta siis hieman ehkäpä pettyi tarjontaan ja itsellänikin oli alkuun hieman epäilevä fiilis.


Teltasta löytyi kuitenkin ihan kivoja ja yllättäviäkin tarjouksia. Tuotteiden hinnat vaihtelivat 5-30 euron välillä. Myynnissä oli paljon esimerkiksi Hackmanin veitsiä, Savonia aterinsettejä, Iittalan laseja, Arabian lautasia ja Fiskarsin piha- ja puutarhatuotteita. 

Ostin esimerkiksi Fiskarsin "Urban Planters" pienen puutarhan hoito setin muistaakseni 10 eurolla, sillä jätin vahingossa vanhaan asuntooni edelliset puutarhavälineet ja nämä olivat kooltaan kivan pienet parvekeistutusten tekoon.Ostin myös Iittalan Sarjaton Varpu tyynyliinan 10 eurolla (ovh. 49e). Tässä tyynyliinassa on ihan mielettömän ihanat värit syksyyn ja kuosi on muutenkin ihana. Tämä oli pikemminkin heräteostos, mutta olen miettinyt syksyn värien tuomista kotiin pikkuhiljaa. Lisäksi olen yrittänyt miettiä sisustuksen värejä sänkyyni, joka toimii päivisin myös olohuoneen sohvana ja tässä tyynyssä on kauniita sävyjä myös olohuoneen puolelle.


Lisäksi ostin Fiskarsin raastinraudan, sillä raastinrauta multa puuttui edellisen jäädessä vanhaan kotiin. Päivän ehkäpä paras löytö oli kuitenkin Iittalan Kastehelmi lautaset neljä kappaletta peltipurkissa ja hintaa oli vain 20e (ovh. 59e). Ostin Anttilan loppuunmyynnistä isoja Kastehelmi lautasia ja nyt löysin hyvään hintaan myös nämä pienemmät. Varastomyynneissä oli myynnissä myös eri värisiä Kastehelmi laseja (vaaleanpunaisia, vaaleansinisiä ja kirkkaita) ja neljä kappaletta kirkkaita juomalaseja peltisessä lahjapurkissa maksoi myös 20 euroa (ovh. taitaa olla noin 49e).

Ostin myös viiden euron hintaiset pienet keittiöveitset (kolme veistä yhdessä paketissa), mutta niistä ei tullut nyt napattua kuvaa.


Nämä löydöt tein lauantaipäivältä ja sunnuntaina on kuulemma paljon eri tuotteita, sillä lavoja tuodaan itse varastorakennuksesta lisää joka hetki. Varastomyynti järjestetään vain lauantaina ja sunnuntaina 17-18.9.2016 klo 10-16, osoitteena Fiskarsin jakelukeskus, Taipaleentie 6, Moreeni, Hämeenlinna. 

Jos siis pyörit Hämeenlinnassa päin huomenna sunnuntaina, niin kannattaa käydä kurkkaamassa, mitä hyviä löytöjä varastomyynneistä löytyy. Myynnissä oli myös kivituikkuja, Muumilautasia, Angry Birds mukeja, Mariskooleja.. En varmaan muista mainita enää kaikkea :) Varastomyynneistä tekee varmasti myös hyviä löytöjä joululahjoiksi! Paikan päälle mennessä kannattaa pukeutua lämpimästi eikä odottaa mitään supermegaisoa tapahtumaa. Todella edulliset hinnat olivat kuitenkin hyvä yllätys!2 kommenttia

  1. Upeita löytöjä kertakaikkiaan :) Ihanaa sunnuntaita ja hyvää syksyä :)

    VastaaPoista