VIISI X TALOUSPAPERITELINE

En ehkä ole ihan kaikille vielä kertonut tulevasta muutostamme. Mutta tosiaan, elokuun loppupuolella muutamme uuteen kotiin - superihanaa enkä malta odottaa, että pääsen sisustamaan uutta kotia! Olen ajatellut hankkia uuteen kotiin vain ihania juttuja, joista pidän ja aion harkita jokaista ostosta hieman pidempään.

Olen nyt muutaman viikon ajan kiinnittänyt huomiota nykyiseen talouspaperitelineeseemme. Tällä hetkellä kotoamme löytyy sellainen todella perinteisen näköinen puinen Stockmann Casan talouspaperiteline, jota en haluaisi ottaa mukaan enää uuteen kotiin. Teinkin siis pikaisen kartoituksen  verkkokauppojen tämän hetkisestä tarjonnasta.

Kaikista ihanin talouspaperiteline löytyi Eva Sololta. Esimerkiksi Finnish Design Shopissa myynnissä olevassa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa telineessä on kasvivärein värjätty nahkainen kantokoukku ja kuminen pohja, jonka ansiosta teline ei naarmuta pöytää ja pysyy hyvin paikoillaan. Hintaa tällä telineellä on 59,90e. Tämä tyylikkään pelkistetty talouspaperirullateline on ehdoton ykkösvaihtoehtoni!


Toinen superihana ja hieman erilainen vaihtoehto on tanskalaisen By Wirth merkin Hands On niminen talouspaperiteline. Tätä telinettä on valmistettu kolmessa eri värissä ja ne kaikki ovat saatavilla 50 euron hintaan esimerkiksi Room21.fi -sivustolta. Alla olevassa kuvassa on lempparini eli vaalea tammi, mutta muita värejä on tummanruskea smoked ja miltei musta tumma tammi. 

Oikeastaan mieleeni tuli myös pieni tuunausoperaatio, sillä nykyinen telineemme näyttää lähestulkoon juuri tältä, mutta ilman tuota nahkanauhaa.. Hmm, täytyykin pohtia vielä tätä vaihtoehtoa, jospa tuunaisin nykyisestä telineestä hieman tämän näköisen version! :)Kolmantena poimintana on Ferm Livingin Hexagon. Tämän telineen muoto ja materiaalit alkavat ehkä jo aavistuksen kyllästyttämään itseäni, ehkä minulle on tullut jo jonkinlainen yliannostus messinkiä ja marmoria sekä tuota kuusikulmion muotoa. Mutta erittäin tyylikäs talouspaperitelineeksi joka tapauksessa, kuten tuosta ihanasta keittiökuvasta näkee! Tämä teline löytyy myöskin Room21.fi -sivustolta hintaan 47 euroa.Tämä seuraava talouspaperirullateline on tanskalaisen Skagerakin tammesta valmistettu Norr-niminen teline. Tässä on paljon samaa tyyliä kuin ensimmäisessä Eva Solon telineessä, mutta tämä on valmistettu kokonaan vaaleasta tammesta, kun Eva Solon teline taas oli ruostumatonta terästä. Alaosassa oleva pieni reuna pitää paperiarkin reunan hyvin paikoillaan. Tämä Norr-teline on tällä hetkellä alennuksessa 39 euron hintaan (norm. 49e) Room21.fi -verkkokaupassa. :)Viidentenä ja viimeisenä vaihtoehtona on Bloomingvillen Nature-sarjaan kuuluva talouspaperiteline. Tämä ihana puinen teline piilottaa sisäänsä koko rullan ja muistuttaa minua hieman Suomessa valmistetusta metallisesta Aika -telineestä, joka on myöskin saman muotoinen. Nature-teline on myynnissä ainakin Annival.fi -verkkokaupassa hintaan 23,90e. :)Aika monta tanskalaista tuotetta eksyi listalle, olivatko peräti kaikki tuolta ihanasta designin maasta! Tanskalainen design ja suunnittelu on viime vuosina ollut kovassa huudossa ja sieltä löytyy paljon skandinaavista silmää miellyttäviä tuotteita. Tuo tanskalaisen Eva Solon teline miellyttää silmääni tämän koosteen jälkeenkin eniten, mikä on sun suosikki? :) Ja jos on vinkata vielä jokin kiva vähän erikoisempi talouspaperirullateline, niin mielelläni otan vinkkejä vastaan!


Sisältää mainoslinkkejä, kuvat tuotekuvia

2 kommenttia

  1. Norr on lempparini. Meillä ei ole talouspaperitelinettä, en ole vielä löytänyt mieleistä 15 vuoteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Sekin on ihan hyvä vaihtoehto. Aika turhake toi on, pärjäisi vallan hyvin ilmankin. Norrista tykkään myös tosi paljon, mutta sen pinta on vähän liian vaalea meidän uuden kodin keittiöön, jossa on vähän tummemmat tasot. Se ongelma noissa kaikissa vaaleissa oikeastaan on. Sen takia ehkä toi Evan sopii sinne kaikista parhaiten, kun siinä ei näy puuta yhtään.. :)

      Poista