VARASTOHYLLY KEITTIÖÖN

Muutto uuteen kotiin lähenee ja myönnän pohtivani tulevaa sisustusta päivittäin. Haluaisin luopua isosta umpinaisesta kiiltovalkoisesta vitriinistämme, sillä se on kovin iso ja vie aika paljon tilaa. Lisäksi sen sisällä olevat ihanat astiani eivät pääse ikinä näkösälle. Toisessa ovessa oleva lasiovi toki paljastaa hiukan vitriinikaapin sisällöstä, mutta jostain syystä kaappi tuntuu hieman vanhanaikaiselta. Ja nyt kun kerran kodin sisustus on mahdollista uusia hyvästä syystä, niin miksen sitä tekisi? Ja snadisti KonMariin hurahtaneena olen käynyt läpi uuteen kotiin lähteviä tavaroita sillä ajatuksella, että tuottavatko ne minulle iloa.. Tämä vitriini ei enää tuota.


Ihastuin inspiraation ihmeellisessä maailmassa eli Pinterestissä bongaamaani kuvaan teollistyylisestä avoimesta varastohyllystä. Löysin näitä saman tyylisiä kuvia parikin erilaista ja taisin saada tästä hyllystä jonkinlaisen pakkomielteen itselleni. Pakko saada omaan kotiin tämmöinen ja laittaa kaikki ihanat Marimekon astiat siihen esille!


Ainakin Motonetistä löytyy tämmöinen vastaavan tyylinen VAHVA hylly hintaan 99e. Pahoittelut surkeasta kuvasta, paremmat tiedot Motonetin sivuilta tästä linkistä. Toinen vaihtoehto olisi myös Bilteman säilytyshylly, mutta tuo taitaa olla aivan liian leveä suunnittelemaani paikkaan uudessa kodissa. Suunnittelin maalaavani hyllyn metallimaalilla valkoiseksi ja en ole varma vielä vaihtaisinko hyllyt puisiin hyllylevyihin vai päällystäisinkö nuo valkoiset hyllyt esimerkiksi DC-fixillä puunvärisiksi. Renkaat olisi myös kiva saada tuohon alle, mutta se taitaa kyllä vaatia poran käsittelijää avuksi. :)

Tämmöisillä suunnitelmilla kohti loppuviikkoa! :)


Kuvat: Pinterest, Motonet ja Biltema

2 kommenttia

 1. Hei!

  Pakko vinkata Ikean VITTSJÖ-hyllystä, jota olen itse ostamassa parvekkeelle (koko vaan vielä mietinnässä). Tuota löytyy myös valkoisena.

  Tsemppiä muuttopuuhiin!


  -MD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä, tuohan näyttääkin tosi kivalta, täytyypä ottaa harkintaan! :)

   Poista