KUULUMISIA: MUUTTO, KOULU JA AVIOERO

Mun elämässä on viimeisen vuoden aikana tapahtunut ihan valtavia muutoksia. Viimeisen vuoden aikana olen kasvanut ihmisenä enemmän kuin koskaan aiemmin ja oppinut itsestäni ja elämästä ylipäätään ihan valtavasti. Olen oppinut ketä varten täällä olemme, kenen elämää elän, kuinka pitkään elän.. Ne ovat isoja kysymyksiä ja isoja asioita. Elämässäni ei taida olla yhtäkään sellaista hetkeä, jota voisin verrata tähän viimeiseen vuoteen. Edes murrosiän kasvukipuilua ei voi ottaa huomioon, kun mietin, mitä kaikkea vuosien 2015 ja 2016 aikana on tapahtunut.

Viimeisen vuoden aikana olen mennyt naimisiin. Sitten palasin kolmen vuoden kotona olon jälkeen takaisin työelämään. Sitten erosin.Kyllä. Olen eronnut. Muutin viime viikoloppuna uuteen kotiin, ihan lähelle tätä meidän vanhaa kotia ja lapset saavat jatkaa edelleen samassa päiväkodissa ja liikumme edelleen samoilla seuduilla. Ero on ollut valtavan iso päätös, mutta se on myös valtava helpotus ja oppimisen paikka. En aio kirjoittaa aiheesta sen enempää blogissa, mutta halusin käsitellä asian täällä silti muutamalla sanalla, jotta ette ihmettele, miksi sänkyni on jatkossa olohuoneessa ja miksi asunto vaihtuu omistusasunnosta puolta pienempään vuokra-asuntoon.

Jotta päästään niihin positiivisiin asioihin, niin muutto uuteen kotiin on juuri käynissä ja pääsemme pian asettumaan sinne kodiksi. Olen pakannut tavaroita viimeisen kuukauden melkein joka ilta, etsinyt uutta asuntoa, käynyt asuntonäytöissä ja nyt vihdoin ja viimein tärppäsi. Tämä uusi koti tuntui minun kodilta heti kun astelin sinne sisään. Tuli heti sellainen olo, että tänne haluan muuttaa. Se oli ihana fiilis ja kun vuokrasopimus oli allekirjoitettu, teki mieli avata pullo kuohuvaa ja kilistellä saman tien uutta alkua! Nyt kun olen muutaman päivän ajan saanut tyhjentää pahvilaatikoita ja asetella tavaroita hyllyihin, on tuntunut tosi kivalta. Pian saatte kuvamateriaalia uudesta kodista!


Olen myös saamassa ehkä pientä muutosta nykyiseen työnkuvaani, pitäkää peukkuja. Olen todella eteenpäin menevä ihminen, olen määrätietoinen ja haluan kehittää itseäni jatkuvasti. Nyt ollaan ehkä sen hetken edessä, että pääsen etenemään myös nykyisessä työssäni, ihan mahtava juttu!

Ja jottei liian helpolla päästäisi, niin aloitan myös syyskuussa koulun! Tähän kouluun menen ihan puhtaasti rakkaudesta lajia kohtaan, sillä aloitan nimittäin Helsinki Design Schoolissa designmarkkinoinnin opinnot! Haluatte varmasti kuulla tästä aiheesta lisää myöhemmin, enkä varmasti malta olla kertomatta siitä teille. Kouluun hakeminen on kytenyt mielessäni jo muutaman vuoden ja nyt päätin ottaa ratkaisevan askeleen ja laittaa paperit sisään. Tästä todella alkaa mun uusi elämä!

Tunnen itseni niin onnekkaaksi tällä hetkellä. Kaikki hyvät muutokset tapahtuvat samaan aikaan ja olen itse saanut ne kaikki aikaan. Tuntuu, että elämässä alkaa olla palaset pikkuhiljaa kohdallaan ja olen saanut otteen siitä ja saanut selkeytettyä ajatukseni elämäni suhteen. Elämme täällä itseämme ja läheisiämme varten, elän vain ja ainoastaan omaa elämääni, teen itse elämästäni sellaista kuin se on, pidän lähelläni ne ihmiset, jotka ovat minulle tärkeimpiä ja huomisesta ei voi koskaan tietää, joten elämästä pitää nauttia tässä ja nyt.8 kommenttia

 1. Sulla on tapahtunut tosi isoja asioita, mutta sulla on selvästi hyvä asenne, joka tulee vielä viemään sut pitkälle! :) Olen täysin samaa mieltä sun kanssa siitä, että itseä varten täällä eletään. Paljon onnea kouluun pääsyn johdosta ja tsemppiä uuteen elämään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina kivasta viestistä :) Itsekin saa aika paljon energiaa näistä muutoksista elämässä. Lapsia en tietenkään unohda, lapset kuuluvat mun elämään ja myös lapsia varten haluan ponnistella elämässä eteenpäin. Mutta nyt olen saanut tehtyä sen päätöksen ja huomannut sen asian, että voin vain itse vaikuttaa elämääni ja se on aika iso asia huomattavaksi :)

   Poista
 2. Elämä kantaa vaikka välillä koetteleekin. Myötäisiä tuulia muutoksiin <3.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla että palaset loksahtelee kohilleen! Ja vautsi tuo koulu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin oon ihan innoissani kyllä koulusta, voi apua :)

   Poista
 4. <3 Uusia asioita, koulu ja uralla eteneminen auttaa varmasti todella paljon. Tosi hieno juttu <3 Ja ihana, että uusi koti tuntuu hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eve ihanasta viestistä :) Onnea sullekin ihanista muutoksista elämässä <3

   Poista