HELPOT RYHMÄ HAU SYNTTÄRIT TYTÖLLE

Aada täytti heinäkuussa neljä vuotta. Kyselin Aadan toiveita synttärijuhliin ja toiveena oli saada "kissakoirasynttärit". Meillä on vasta kuluvan kesän aikana hurahdettu Ryhmä Hau juttuihin, joten vaivattominta tuntui olevan Ryhmä Hau synttäreiden järjestäminen, kun vielä ei kuitenkaan juhlittu ison lapsilauman kesken, vaan vieraina oli ainoastaan meidän lähiperhe.

Aadan mummi toi Amerikan tuliaisina Ryhmä Hau teemaisia koristeita ja kertakäyttöastioita, joita oli helppo hyödyntää tarjoiluissa. Näistä ja pienistä naposteltavista syntyi Ryhmä Hau synttärit ja uskon näiden olleen synttärisankarinkin mieleen. Tarjottavana oli hedelmiä, marjoja, kasviksia, itse tehtyjä lihapullia, muffinseja ja todella simppeli vaniljajuustokakku ilman pohjaa. Kaiken kaikkiaan melko helppoa ja nopeasti toteutettavaa ruokaa ja maistuu varmasti lapsille ja aikuisille. Eikä onneksi ollut isoa määrää herkkuja, vaan terveelliset napostelvat toimittivat tällä kertaa pääasiassa herkkujen virkaa muffinsien ja kakun ohella.
Koska Ryhmä Haun värimaailma on pääasiassa melko kirkas ja värit ovat voimakkaita, ne sopivat niin tytölle kuin pojallekin. Meillä nyt ei muutenkaan värinirsoilla sukupuolten mukaan missään asioissa. Näillä synttäreillä ainoastaan juustokakun pinta koristeltiin vähän enemmän tyttömäisemmäksi valkoisilla ja vaaleanpunaisilla vaahtokarkeilla. :)

Ehkä seuraavilla synttäreillä ensi vuonna tulee olemaan sitten enemmän hulinaa ja täytyy tuohon ohjelmapuoleenkin ehkäpä panostaa hiukan enemmän. Nyt riitti kun syötiin Ryhmä Hau kakkua ja katsottiin sen jälkeen vähän Ryhmä Hauta telkkarista sekä ihmeteltiin mitä muita Amerikan tuliaisia näiden synttärikoristeiden lisäksi oli saatu. Kaiken kaikkiaan Aadalla oli kivan pienet ja tiiviit synttärijuhlat. Seuraavan kerran juhlitaan kolmevuotiasta Oliveria syyskuussa, mutta ne synttärit saankin järjestää sitten jo uudessa kodissa! :)Ei kommentteja