8 X SISUSTUSVINKKI MAKUUHUONEESEEN

Kuten muutama muukin bloggaaja, pyörähdin minäkin muutama viikko sitten Seinäjoen asuntomessuilla. Koska olemme pian muuttamassa uuteen asuntoon, huomioni kiinnittyi messukohteissa ensisijaisesti piensisustukseen ja värimaailmaan. Uusi asuntomme tulee olemaan pienempi kuin nykyinen ja olen yrittänyt miettiä järkevää sisustusratkaisua makuuhuoneen osalta. Tässä teillekin muutama minua eniten inspiroiva makkarin sisustusvinkki asuntomessuilta! En enää lainkaan muista kohteiden nimiä ja totesin, että minulle sillä ei edes ole suurta merkitystä. Joten pahoitteluni, etten välttämättä pysty antamaan sen suurempia lisätietoja kuvista.


1. Balmuirin jättimäinen huivi tai viltti sängyllä on hauska idea. Sain juuri hetki sitten synttärilahjaksi ensimmäisen oman Balmuirini ja välillä on tullut kyllä lämmiteltyä sen alla enemmänkin. <3

2. Makuuhuoneen yöpöytänä toimii tässä kohteessa String-hylly. Mainio idea, eipä olisi tullut itselleni mieleen! Sängyn molemmille puolille oli asennettu String-hyllyt yöpöydiksi ja pakko myöntää, että siivouksenkin kannalta todella toimiva idea, kun lattialle ei keräänny ylimääräistä pölyä ja lattiat on helppo imuroida puhtaaksi ilman tavaroiden siirtelyä.


3. Supersöpö Muuton Restore kori vilttien säilytykseen, toimii hyvin myös olkkarissa pikkutavaralle ja esimerkiksi kaukosäätimille!


4. Tässä alapuolella näkyvässä sängyssä on ihanaa mummolamaista fiilistä kudotun sinapin värisen päiväpeiton ansiosta. Puhtaan valkoinen tyynyliina raikastaa petausta kivasti muutoin maanläheisten kuosien joukossa.


5. Tämä alla näkyvä makuuhuone on yksi lemppareistani. Sängynpääty on aivan superihana ja se tulee esiin todella kauniisti mustaa seinää vasten. Luonnonläheiset sävyt ja hento roosa sekä lämpimän sävyiset valaisimet tuovat tähän makuuhuoneeseen ja sängyn petaukseen rauhallisen tunnelman. Tämä on yksi ehdottomista suosikeistani kaikista asuntomessujen makuuhuoneista.
6. Mustavalkoinen Marimekko-kuosinen makuuhuone edustaa taas hieman selkeämpää skandinaavista tyyliä ja myös tämä tyyli ihastuttaa minua. Itse lisäisin pienen ripauksen väriä joukkoon ja toisaalta tähän sisustustyyliin on helppo ujuttaa hieman väriä vaihtuvien sesonkien mukaan. Nyt nousussa on jo hetken aikaa ollut petroolin sininen, joka mielestäni sopisi kivasti tähänkin mustavalkoiseen makuuhuoneeseen.7. Tämä harmaan eri sävyin sisustettu makuuhuone on myös yksi suosikeistani. Tapetti ja sängyllä oleva viltti ovat makuuni aavistuksen liian romanttiset, mutta nuo Saana&Olli tyynyt tuovat ihanaa luonnon hehkua tähän makkariin ja harmaan eri sävyt sopivat ihanasti yhteen. Myös tähän makuuhuoneeseen olisi helppo halutessaan tuoda esimerkiksi pastellinsävyin hieman lisää väriä.


8. Viimeisenä lempparihuoneeni. Tämä huone on ehkäpä ennemmin juniorin tai nuoren aikuisen huone, kuin varsinaisesti perinteinen makuuhuone, sillä tästä huoneesta löytyy myös tilava työpiste. Tämä makuuhuone on ehkäpä lähimpänä omaa sisustusmakuani. Kaupunkiaiheinen tapetti seinällä on superihana, Saanan ja Ollin tyynynpäälliset sopivat tähän makkariin täydellisesti ja romanttiset pinnatuolit kruunaavat sisustuksen. Ainoastaan matto ei ole mieleeni, se nimittäin hukkuu hieman tuohon harmaaseen lattiaan ja olisin itse valinnut tähän makkariin jonkin luonnonvaalean maton mustilla yksityiskohdilla. Joka tapauksessa tämä makuuhuone on kokonaisuutena niin ihana, että muuttaisin tänne mielelläni asumaan milloin vain!


Ihanan inspiroivaa viikkoa kaikille, toivottavasti saitte tästä kivoja ideoita makuuhuoneen sisustukseen! Ei kommentteja