PUNAISET BALLERINAT TOIMISTOON

Tämä kesä on alkanut kevyellä toimistolookin päivittämisellä. Sain nimittäin Crocsilta oikeat superherkulliset katseenkääntäjät - kirkkaan punaiset Crocs Sienna Flatit! Nämä tehokkaan tyylikkäät ballerinat herättävät huomiota ilman korkojen kopistelua ja saavat askeleen viestimään todellista varmuutta. Siltä musta on ainakin välillä tuntunut konttorilla kävellessä. Joku ihmeellinen taika noissa kirkkaan punaisissa kengissä tuntuu olevan, kun ryhti paranee ja askel tehostuu heti, kun sujautan nämä kengät jalkaani! :)


Crocsin Sienna Flatit on valmistettu superkevyestä Crocslite -materiaalista ja ne ovat jalassa todella pehmeät. Laskeskelin itseasiassa juuri, että tällä hetkellä mulla on toimistolla käytössä neljät kengät ja ne ovat kaikki Crocseja! Kolmet ballerinat ja yhdet korkkarit. Nämä punaiset Sienna Flatit ovat ehkäpä yhdet mukavimmista, sillä ne muotoutuvat jalkaan todella hyvin. Materiaali on ohutta ja ballerinat istuvat jalassa täydellisesti.

Lasten saannin jälkeen jalkapöytäni leveni jonkin verran ja osassa kengistä on nykyään liian kapea lesti mun jalkaan. Haaveilen välillä kalliista kankaisista merkkiballerinoista, mutta monet niistä ovat lestiltään tosi kapeita tai sitten ne eivät vaan muotoudu kunnolla jalkaan vaikka kuinka käyttäisi hiertymienkin uhalla. Perusballerinoissa on usein myös se ongelma, että pidemmän käytön jälkeen ne levähtävät ja lörähtävät sivuille päin, jolloin kenkien ulkomuoto muuttuu epäsiistiksi ja lopulta kengät ovat miltei roskiskamaa.


Crocseissa ei ole tätä tavallisten kenkien lörähtämisongelmaa! Itseasiassa erityisesti nämä ballerinan malliset Sienna Flatit muotoutuvat jalkaan tosi hyvin ja pohjallisessakin on pieniä jalkapohjaa hierovia nystyröitä, jotka virkistävät jalkoja koko päivän ajan. Inhoan myös käyttää ballerinoissa ja korkkareissa sukkia, joten näissä Crocsin ballerinoissa ehkäpä parasta on juuri se, että voin olla koko kesän ilman sukkia. Nämä kengät eivät myöskään pelkää pientä mutaa tai vesilätäkköä ja kenkien pesukin onnistuu vaikka ihan tiskialtaassa! Ihan rehellisesti, kuinka monet kengät muka kestävät tämmöistä menoa koko kesän?


Ihan huippukengät siis kesään - niin kuin mitkä tahansa Crocsit. Olen kyllä muotoutunut viimeisen vuoden aikana ihan todelliseksi Crocs -faniksi ja uusia kenkiä miettiessäni käyn ensimmäisenä tsekkaamassa Crocsin valikoiman. Haaveilin jopa Crocsin vaelluskengistä, mutta sellaisia ei taida vielä olla valikoimassa :) Näitä kuvan Sienna Flat ballerinoja saa muuten myös mustana, tummansinisenä sekä bronssin ruskeana, kannattaa käydä kurkkaamassa muutkin värit täältä!

Ja loppuun vielä koko kesän kestävä pieni alennusvinkki Crocsin verkkokauppaan: Koodilla FICrocs5 saa 5% lisäalennuksen, kun ostosten loppusumma ylittää 50 euroa. Koodi on voimassa syyskuun loppuun saakka. Nämä Sienna Flatit ja muut ihanat ballerinat löydät Crocs.fi -verkkokaupasta. Kliklik!
Kengät saatu Crocsilta, postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja