ALEVINKIT KOTIIN JA ENSI JOULUUN!

Elloksen kesän ale on alkanut. Taidan olla ihan tärähtänyt, mutta aion vinkata teille heti ensimmäisenä parhaimmat bongaukset tulevaan jouluun! Nimittäin moni viime jouluna hehkuttamistani tuotteista on nyt hyvässä alennuksessa ja nyt kannattaakin helpottaa tulevaa joulua (ja sen mukana tulevaa joulustressiä) hankkimalla tarvikkeet ja koristeet hyvissä ajoin etukäteen alennusten kera.

Mikäli haluaa päästä helpolla ensi jouluna paketoinnin suhteen, ihanat Bloomingvillen paperipussit ovat siihen loistava valinta! Isot ja kauniit paperipussit taittuvat nätisti lahjapaketeiksi ja miksipä näitä ei voisi myös taitella sisustukseen vaikkapa pienen jouluisen sisäkuusen jalan ympärille. 12 euroa maksavat Valkoiset Chris-joulupussit ovat nimittäin 80cm korkeita, joten näihin paperipusseihin mahtuu varmasti isommatkin lahjat! Niin ja 8 euron hintaiset ruskeat Anette-joulupussit ovat miltei 40 cm korkeita, joten niihinkin mahtuu varmasti kivoja yllätyksiä joulun ajaksi. Ja nuo paperipussit tulevat siis noissa kahden kappaleen pakkauksissa, yksi kumpaakin mallia. Vertailuna muuten, että ikuisena blogisuosikkina tunnettu Le Sac En Papier (eli se valkoinen The Paper Bag) on 60 cm korkea - ja sekin on tosi tilava!

*klik klik* Valkoiset Chris-joulupussit 12e ja ruskeat Anette-joulupussit 8e (2kpl/pkt) *klik klik*

Bloomingvilleltä löytyy myös muita aivan ihania sisustustuotteita Elloksen kesäalesta, kuten esimerkiksi tämä tosi suosittu ja ylisuloinen Folke-linnunpönttö, jonka saa nyt -30 % alennuksella hintaan 31,50e! Tämä söpö pieni hylly sopii vaikkapa eteiseen avainten säilytyspaikaksi tai lastenhuoneeseen pikkutavaralle. Ja nuo mustat puiset Bloomingvillen Deko-talot sopivat niin koristeeksi kuin lasten leikkeihin kylän rakentamiseenkin. Meiltä löytyy kotoa muutama Bloomingvillen puinen koristetalo ja joskus niihin kyllästyttyäni ajattelin antaa ne lastenhuoneenseen leikkejä varten.
Nämä ja kaikki muut huippuhyvät aletuotteet löytyvät siis Elloksen nettisivuilta! *klik* Tsemppiä hyviin alelöytöihin :) Elloksen kesäale on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin vain 4.7.2016 asti.


Sisältää mainoslinkkejä, kuvat ellos.fi

Ei kommentteja