VAALEA JA VALOISA MAKUUHUONE

Makuuhuoneessa on tapahtunut muutamia muutoksia sitten miltei vuoden takaisen postauksen, jossa esittelin makuuhuoneen valkoisia uudistuksia ja muutoksia. Sänkyhän oli alunperin tummanruskea, mutta päällystin sen dc fix -tarralla vaaleaksi. Sängyn yläpuolella oli aikaisemmin IKEAn iso viidakkoaiheinen canvas-taulu ja joululahjaksi saamani meikkipöydän kohdalla oli kokovartalopeili.

Nyt seiniä koristaa tauluhyllyt ja muutama iso printti. Kokovartalopeilikin on häipynyt makuuhuoneesta. Kaipailen tosin vielä meikkipöydän eteen isohkoa peiliä, joka helpottaisi suunnattomasti aamutoimia. Mielessä on myös muutaman pienen seinäkoukun metsästys, joihin voisi laittaa esimerkiksi kaulakorut roikkumaan.

Muutoin alan olla melko tyytyväinen makuuhuoneen ilmeeseen. Sänky menee varmasti jollakin aikavälillä vaihtoon, sillä sängyn runko ei ole enää ihan kuosissaan ja lapsetkin alkavat olla kohta siinä iässä, että enää ei tarvitse pelätä patjojen puolesta vanhempien makuuhuoneessa.

Artekin hyllyn suhteen olen ollut hieman kahden vaiheilla. Se ei ihan värien puolesta istu makuuhuoneeseen, mutta en oikeastaan ole löytänyt sille mitään muutakaan paikkaa kotoamme. Olen jopa harkinnut hyllyn maalaamista tai vahaamista valkoiseksi, mutta en varmaan halua toteuttaa sitä, sillä suomalaisten design-kalusteiden maalailu ja tuunaaminen ei ole ihan se ensimmäinen vaihtoehto. Mielummin etsin hyllylle rauhassa sopivaa paikkaa tai sitten myyn sen ja ostan tilalle valmiiksi valkoisen hyllyn.2 kommenttia

 1. Kaunis, valoisa ja ilmava makuuhuone! Mielestäni hylly sopii tuollaisenaan makuuhuoneeseen oikein mainiosti. Jalkalistat ja meikkipöydän pienet yksityiskohdat sitovat värit yhteen. Ihanaa sunnuntain jatkoa!

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta viestistäsi! Totta, en ajatellutkaan esimerkiksi jalkalistoja, jotka näyttävät alimmassa kuvassa melko saman sävyisiltä. Hylly siis saa jäädä vielä toistaiseksi varmaankin paikoilleen :) Mukavaa viikkoa myös sinne!

   Poista