TISKIRÄTTI PIILOON

Pieni vinkki keittiön siistimpään ja selkeämpään ulkoasuun, josta mun piti vinkata teille jo joulukuun puolella. Itse rakastan siistiä ja selkeää linjaa keittiössä, jossa kaikki ylimääräiset tavarat olisi piilotettu kaappeihin, eikä pöydillä olisi juuri mitään purkkeja, purnukoita tai tavaroita esillä. Muutaman poikkeuksen olen tehnyt esimerkiksi kahvinkeittimen, veitsitukin, talouspaperirullan, myslipurkin sekä noiden ihanien Cilla's siivousaineiden myötä, mutta rätti ja tiskiharja ovat sellaiset, jotka mielelläni vielä siivoan kaappeihin piiloon.


Olettekin varmaan jo törmänneet suomalaiseen Magisson siivousliinapidikkeeseen, joka pysyy magneetilla kiinni tiskialtaassa? Tämä käytännöllinen teline piilottaa tiskirätin altaan reunaan kiinni, jossa se saa kuivua rauhassa eikä näy heti ensimmäisenä asiana keittiössä, kuten aikaisemmin hanan päällä roikkuessaan. Sain pidikkeen Magissolta loppuvuodesta ja se on ollut meillä siitä asti käytössä. Ainut miinus tässä on se, ettei tämä takaa sitä, että tiskiallas pysyisi tiskittömänä ;)

Magneetti on tosi vahva ja pysyy hyvin kiinni, lisäksi takakappaleen saa tarvittaessa vielä liimattua tarralla kiinni altaan ulkosivulle, jolloin telineen irrottaminen ja takaisin kiinnittäminen hieman nopeutuu. Itse en ole liimannut takakappaletta kiinni, sillä magneetti tosiaan on niin voimakas, ettei sitä välttämättä tarvitse liimata.

Instagram-seuraajilleni alkaa nyt myös kiva pieni arvonta, jossa voi voittaa itselleen tämmöisen kaarevan Magisson tiskirätin pidikkeen! Käy siis kurkkaamassa Instagramin puolelle vaikka tästä linkistä ja osallistu arvontaan sunnuntaihin 10.1. mennessä, löydyn sieltä nimimerkillä @smthingsmall.
1 kommentti