TEE SE ITSE: PANNUNALUNEN

Tässä loistava ja edullinen tee se itse lahjavinkki tulevaan joulukauteen: itse tuunattu pannunalunen.

Ikeasta kolmen kappaleen setti korkkipannunalusia maksaa 1,99e. Meillä nämä ovat olleet jo jonkin aikaa käytössä ihan tällaisenaan, mutta sain ajatuksen maalata pannunaluset kuumuuden kestävällä maalilla. Pistin miehen asialle - Biltemasta alle kympillä spraypurkki mustaa ja valkoista kuumuuden kestävää maalia. Tässä pikaisen teippiaskartelun ja spraymaalauksen lopputulos, olkaapa hyvät!
10 kommenttia

 1. Omg olispa hienoo suihkia tuommoiseen vaikka jonkun pitsiliinan läpi :O Tai tehdä joku mandala-sapluuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinpä hei muutes! Sabluuna kehiin vaan.. tästä saa aika monenlaista tyyliä, pitsireunaista, graafista.. ja sä oot nyt hurahtanut noihin mandaloihin :D

   Poista
 2. Voi että kun kiva idea! Saattaa olla, että tämä lähtee testaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tämä on ainakin tosi nopea toteuttaa, eikä vaadi ihan kovin suurta kärsivällisyyttä askartelutaitojenkaan osalta :)

   Poista
 3. Hei! Tästä sain idean tämän vuoden joululahjoihin! Nopea helppo ja halpa. :P liukeneeko tuota maalia käsiin jos pitää esim kostein käsin kiinni? Imeytyykö maali hyvin materiaaliin ettei sitten irtoile kattilan pohjaan tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiva juttu, että tästä on hyötyä! :) Ei liukene enää maalin kuivuttua mitään irti tästä. Ja ei myöskään jää kiinni kattilaan, jos maalaat nimenomaan kuumuuden kestävällä maalilla, tänä aamuna testasin viimeksi kahvipannu pohjaan ja hyvin toimii! :)

   Poista
 4. Hei!
  Mikähän meni vikaan kun spray-maali vaan imeytyi korkkiin eikä tullut tuollainen kaunis pinta niinkuin ylläolevissa kuvissa? Olisiko sinulla vielä tallessa käyttämääsi maalia, että osaisin ostaa tällä kertaa oikeanlaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi lasinalusen kanssa noin, kun käytin ei kuumuuden kestävää maalia siihen. Laitoin hetken päästä sitten vaan uuden kerroksen, kunnes tuli peittävä pinta! Itse käytin Bilteman kuumuuden kestävää spraymaalia pannunalusiin.

   Poista