SYNTTÄRIT - OLIVER 2 VUOTTA

Lauantaina vietimme toistamiseen Oliverin kaksvuotisjuhlia. Ensimmäiset juhlat juhlimme mummin ja papan luona, mutta sinne eivät päässeet kaikki kutsutut vieraat, joten järjestin vielä kakkukahvit meillä kotona. Tarjolla oli supervarmoja herkkuja eli lohi- ja naudanlihatäytteellä olevia ruissipsejä (joista kirjoitin ohjeen taannoin, käy lukemassa!) sekä kinkkupiirakkaa ja kakun sijasta tein mokkapaloja.

Meillä oli myös tarjolla sipsi- ja popparipussukoita lapsivieraille. Taittelin tavallisista paperipussukoista pieniä kuppeja ja täytin ne tarjottavilla. Nämä sipsi- ja popkornipussukat sopivat kivasti lapsen käteen ja annoskokokin oli sopiva. Tein samoista pusseista pienet lahjat kotiiviemiseksi vieraille, sisällä oli tikkari ja lakupatukka.Mokkapalat jouduin tekemään kahteen kertaan. Perjantai-iltana töiden jälkeen olin niin väsynyt, että unohdin taikinasta kokonaan sulatetun voin. Ihmettelin, miksi taikinasta tuli tosi tiukkaa, se ei kohonnut juurikaan uunissa ja oli muutenkin tosi kumimaista eikä lainkaan kuohkeaa ja pehmeää, kuten mokkapalat yleensä ovat. Vasta seuraavana aamuna tajusin mikroon katsoessani, että siellähän se taikinaan kuulunut sulatettu voi oli edelleen.

Ei muuta kuin uuden taikinan kimppuun ja se onnistuikin sitten erinomaisesti. Päälle ripottelin hasselpähkinämurua, marianne- ja turkinpippurirouhetta sekä valkosuklaahippuja.
Aada ihastui ilmapalloihin ja on leikkinyt niillä koko viikonlopun. Ihanat intiaaniaiheiset koristeet, pillit, paperipussukat ja ilmapallot ovat Pretty Pretty Partylta, saatu blogin kautta. Heidän sivuiltaan löytyy valmiita settejä jokaisiin juhliin ihanista kettukuosisista synttäritarvikkeista babyshowereihin. Saimme myös ihanan liitutauluprintin Oliverista, laitan teille kuvan siitä heti, kun saan sen kehyksiin!
4 kommenttia