LOKAKUU: OLOHUONEEN SISUSTUS

En ole hetkeen esitellyt meidän kotia tai tarkemmin sanottuna olohuonetta. Pieniä muutoksia se on kokenut, esimerkiksi sain viimein ruokapöydän ympärille valkoisia Artekin jakkaroita ruokapöydän tuoleiksi entisten pinnatuolien sijaan. Haaveilin jo pidempään pelkistä jakkaroista ja mun mielestä nämä näyttää tosi hyvältä! Tarkoituksena on hankkia lisää jakkaroita pöydän ympärille, mutta nyt tämä määrä riittää ihan hyvin, kun lapsetkin ovat vielä omissa syöttötuoleissaan.


Sohvan ulkomuoto on myös muuttunut hiukan. Sohvahan on IKEAn Kivik ja päällisenä meillä on harmaa Isunda kangas. Nuorempi muksuista kaatoi joku päivä kahvikuppini sohvalle (jep, lapsia on helppo syyttää) ja jouduin irrottamaan divaaniosan sohvan rungosta, jotta sain päälliset pestyä. Divaani jäi laittamatta takaisin sohvaan kiinni.

Järjestely on ollut kieltämättä melko toimiva, vaikka ulkonäöllisesti pidän enemmän kokonaisesta sohvasta divaanin kanssa. Nyt divaanissa saa köllötellä ylhäisessä yksinäisyydessään, kun sohvan ja divaanin väliin jää paksu käsinoja, johon saa tarvittaessa laskettua vaikka juomamukin. Divaania voi myös liikutella nyt helpommin esimerkiksi lähemmäs telkkaria.
Kerroin taannoin tilanneeni tämän Elloksen Py-julisteen*, josta mainitsin esimerkiksi tässä postauksessa. Juliste ei vielä ole ihan löytänyt paikkaansa, mutta sain sen nyt kehyksiin ja se koristaa tällä hetkellä ruokapöydän päädyssä Iittalan Vakka-laatikon päällä ja aiemmin keväällä tilaamani Muoto2-kellon alapuolella. Se sopisi kivasti myös kellon ja talohyllyjen väliin, mutta en taida enempää raaskia rei'ittää olohuoneen seiniä. :)
Koti näyttää nyt selkeältä ja avaralta. On mukava alkaa valmistautumaan tulevaan talveen, kynttiläkauteen ja lopulta ihanaan joulun aikaan! :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, juliste saatu blogin kautta

6 kommenttia