LASTENHUONEEN LAKANAT JA LELUKORI

Kerroin muutama viikko sitten Elloksen syksyn kahdeksasta suosikista, joista osan tilasin meille kotiin. Suurin osa tilaamistani tuotteista oli lasten makuuhuoneeseen, joka ei kuitenkaan muilta osin ole vieläkään ihan valmis. Lasten sänkyjen maalaaminen on isoin urakka, johon haluaisin ryhtyä pikimmiten, mutta täytyy nyt katsoa, jäävätkö Ikean Mammut -sängyt lasten käyttöön lainkaan, haaveilen nimittäin vanerisängyistä!
Mintun väriin ihastuneena tilasin molemmille lapsille vaaleanvihreät harlekiinikuosiset Jackie -pussilakanat*. Ja hei huomio, lakanat ovat nyt -30% alessa ja maksavat vain alle 16,50e per setti! Lakanat ovat siis aikuisten kokoa, joten miksipä nämä eivät sopisi myös aikuisten makkariin. Meidän lapsilla on käytössä jo aikuisten kokoa olevat peitto ja tyyny, näin löytyy hieman enemmän valinnanvaraa kivoista pussilakanoista.


Tilasin myös mustan Bim -metallikorin* pehmoleluille ja unikavereille. Huomasin, että koria voisi käyttää kivasti myös pienenä pöytänä toisin päin käännettynä. Laitoin kokeilumielessä marmorisen tarjottimen peittämään metallikorin pohjan aukkoja, toimii ihan kivasti näinkin.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille! Sunnuntaina luvassa kuvia intiaaniteemaisilta 2-vuotissynttäreiltä :)
Yhteistyössä: Ellos, postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia

  1. Mä kans tykkään tuosta kuosista, meinasin tilata sellaiset verhot nimenomaan lastenhuoneeseen, mutta olen jotenkin tykästynyt nyt verhottomuuteen niin jäi sitten tilaamatta. Haaveilen myös pojalle vanerisänkyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin lastenhuoneissa on vedetty nyt kaksi vuotta ilman verhoja, enkä varmaan edes halua niitä lähiaikoina laittaakaan! :) Harlekiini on kyllä kiva kuosi, ja noi lakanatkin on ihan edullisen hintaiset. Mietin myös pitkään, että tapetoisin lastenhuoneen seinän harlekiinikuosilla, mutta päädyin Ferm Livingin vaaleanvihreä Halfmooniin lopulta. :)

      Poista