HYVÄSTI PIILARIT - TERVETULOA SILMÄLASIT

Sain ensimmäiset silmälasini kymmenen vuotiaana. Ne olivat vaaleansiniset, metallisankaiset, ohuet ja pyöreähköt - ihan kamalat. Mutta ehkä siihen aikaan ne olivat paras valinta, siis joskus 90-luvun puolivälin jälkeen. Tarvitsin laseja jatkuvasti, en nähnyt koulussa enää liitutaululle edes eturivistä ja näköni alkoi heiketä nopeasti.

Joskus 15 - 16 -vuotiaana aloitin piilolinssien käytön. Silloin käytin pitkään pelkästään piilareita. Nolot silmälasit saivat jäädä kotiin. Käytin piilareita yötä päivää jatkuvasti ja nyt saan sitten mitä ilmeisimmin maksaa siitä. Silmäni ovat etenkin lasten saannin jälkeen kuivuneet tosi paljon, pystyn käyttämään piilareita enää puoli päivää, jonka jälkeen tuntuu, että ne on pakko ottaa pois. Illanviettoon lähtiessäni siis pystyn vielä käyttämään piilolinssejä, mutta muutoin pidän nykyään laseja jatkuvasti.

Olen viimeisimmät lasini hankkinut kymmenen vuotta sitten. Kymmenen. K Y M M E N E N! Ne lasit olivat paksut muovisankaiset, väriyhdistelmänä pinkki ja liila. Aika räikeät siis. Niiden vahvuudet ovat edelleen ihan hyvät, mutta niiden karsean ulkonäön takia en viitsi pitää niitä laseja päässä julkisilla paikoilla.


Nyt olen jo pidempään haaveillut uusista laseista, käynyt sovittelemassa, pohtinut niiden ostamista. Odottanut kuukausia lisää eteenpäin ja mietiskellyt, millaiset sangat olisivat minulle sopivimmat. Sitten pääsin tekemään LensOn.comin kanssa blogiyhteistyötä ja sain valita heidän valikoimastaan itselleni lasit. Blogini Facebookissa oli taannoin äänestyksessä kolmet sangat, joista sai äänestää parhaimmat minulle.. Kaikki kehykset saivat ääniä suunnilleen yhtä paljon, mutta itse tykästyin näihin kaksiin hieman eri tyylisiin sankoihin. Ensimmäiset ovat London Retron hieman hipsterit, mummotyyliset sangat isoilla linsseillä. Kehykset ovat tosi kevyet ja sangat ohuet ja tykkäänkin juuri niiden keveydestä.


Toiset lasit ovat hieman dramaattisemmat ja olen pistänyt merkille, että tämän tyylisiä laseja on tällä hetkellä monella. Tilasin RayBanin mustat paksusankaiset peruskehykset ja uskon näiden olevan hieman ajattomammat. Itse kutsun näitä laseja "pahislaseiksi" - mulla tulee aina niin päättäväinen ja varma olo nämä lasit päässä!

Ensin olin ajatellut hankkivani vain yhdet lasit, mutta koska nämä RayBanit sopivat paremmin mustien vaatteiden kanssa ja nuo London Retrot taas vaaleampien vaateiden kanssa paremmin yhteen, päätin pitää molemmat laseista. On kiva myös välillä vaihdella tyyliä, kun laseja tulee nyt käytettyä kuitenkin joka päivä jatkuvasti.Onko täällä paljon silmälasipäisiä blogini lukijoita? Mulla on teille todella loistava alennuskoodi LensOn.comin silmälasien verkkokauppaan. Koodilla "somethingsmall" saat 50% alennusta silmälaseista ja koodi on voimassa 27.10.15 saakka (ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin tai alennuskoodeihin).


Nyt siis pikaisesti käymään optikolla, jotta saat oikeat vahvuudet (ps. monet optikot tarjoavat nyt ilmaisia tarkastuksia ja tarkastukseenkin pääsee useimmiten heti samana päivänä, jos ei samantien). Syötät LensOn.comin nettisivuille omat vahvuutesi ja valitset mieluisat kehykset. Tilaaminen on todella helppoa ja lasit tulevat suoraan kotiin parin viikon sisällä.

Ja jos et ole tyytyväinen uusiin silmälaseihisi, LensOn.comilla on silmälaseille jopa 365 päivän ilmainen palautusoikeus. Se on mun mielestä aika hyvin! :)Yhteistyössä: LensOn.com

10 kommenttia

 1. Vau, sopii sulle tosi hyvin! Varsinkin noi ylemmät on ihan superit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoista! :) Itsekin fanitan ekoja laseja ihan täysillä, mutta en tiedä kuinka pitkään tuo granny-style on muodissa, joten sen takia oli pakko valita myös nuo ajattomat klassikot eli RayBanit. :)

   Poista
 2. Molemmat mallit sopii sulle tosi hyvin!
  Ja tulipa olo, että vois itellekin olla toiset paikallaan. Just hain uudet uusilla vahvuuksilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin olin ensin vain yksiä hankkimassa, mutta kun näin kerran kymmenessä vuodessa tulee laseja päivitettyä (mun mittapuulla siis todella harvoin), niin täytyihän sitä sitten valita kerralla kahdet. Nyt varmaan vaihtoväli on sitten seuraavat 20 vuotta? :D

   Poista
 3. Vau kivat lasit! Täällä ilmoittautuu yksi sokea myyrä! :D ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Hahhah, no niin olen mäkin ilman rillejä!

   Poista
 4. Vau, mitkä lasit! Varsinkin nuo Raybanit haluisin myös itselleni.. Pitäisköhän sitä käydä näöntarkastuksessa, jos vaikka olis tarvetta laseille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi RayBanin perusmalli on kyllä ikuinen klassikko, varmasti aina muodissa ja sopii monille! Aikaisemmin inhosin käyttää silmälaseja, mutta nyt mietiskelen ihan ilolla joka aamu, että kummat lasit laittaisin tänään päähän :) Suosittelen siis ehdottomasti optikolla käyntiä, reiskan kehyksistä puhumattakaan! ;)

   Poista