BLOOMINGVILLEN JOULUKORISTEET JA PAKETOINTIVINKIT 2015

Tanskalaisen Bloomingvillen valikoimasta löytyy kauniita ja ajattomia kuusenkoristeita, jotka sopivat hyvin skandinaaviseen vaaleaan sisustukseen. Ellokselta löytyy laaja valikoima Bloomingvillen joulutuotteita, joista kokosin vinkiksi tähän omat suosikkini. Kuusenkoristeita voi myös kiinnittää paketoidun joululahjan päällekin yksittäin, jolloin lahjan pakettikin kaunistuu ja paketoinnissa on jokin pieni juju.


1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. *

Bloomingvillen askartelu- ja paketointipuolella on tänä vuonna paljon erikokoisia ja ennen kaikkea isoja paperipusseja. Isoimmat ovat korkeudeltaan jopa 80 cm, joten isotkin lahjat saa paketoitua kauniisti. Tosin itse ilahtuisin jo pelkästä paperipussista, ne ovat niin moni käyttöisiä ja talvikaudella "Hyvää Joulua" toivottavat pussukat voivat hyvin olla käytössä myös ennen ja jälkeen joulun. Tällä hetkellä meiltä muuten löytyy se perinteinen blogeista tuttu "The Paper Bag" paperipussukka vessasta wc-paperikorina. Olisikin hauska talven ajaksi vaihtaa se hieman talvisempaan versioon.

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. *


Ja nyt kaikki sitten Elloksen sivuille fiilistelemään ja tilailemaan näitä ihania joulujuttuja, ennen kuin viedään käsistä :) Ihanaa viikon jatkoa kaikille!*Postaus sisältää mainoslinkkejä


4 kommenttia

 1. Oih.. Joulua, joulua, joulua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vielä olis pari juhlaa tässä välissä fiilisteltävänä ennen joulun aikaa :) Silti ei malta olla hehkuttamatta joulujuttuja!

   Poista
 2. Aivan ihania ideoita joulupaketointiin! Täällä kans yksi, joka ei malttaisi odottaa lähestyvää joukukuuta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää on munkin mieleen. Aina yleensä joka joulu mulla tuppaa olemaan joku yhdistävä teema paketoinnissa, katsotaan mikä se tänä jouluna mahtaa olla. Nyt ei ole enää pitkä aika jouluun :)

   Poista