KAHDEKSAN SUOSIKKIA KOTIIN

Syksyllä tulee taas vietettyä enemmän aikaa kotona ja kotia on mukava sisustaa pimenevää syksyä ja tulevaa talvea varten. Jospa tänä jouluna meillä kotona uskaltaisi polttaa ihan oikeita kynttilöitä, kun viime vuonna kaikki pöydillä olevat tavarat täytyi kerätä turvaan pieniltä sormilta.

Me olemme asuneet nykyisessä kodissa nyt melkein päivälleen kaksi vuotta ja vieläkin koti tuntuu osittain keskeneräiseltä. Tosin voi olla, ettei minun kotini ole koskaan ihan oikeasti valmis ja aina löytyy jotain projekteja, joita täytyy kotona puuhastella. Lasten yhteinen makuuhuone kaipaa edelleen tunnelmaa enkä ole löytänyt sitä sopivaa tyyliä sinne vielä. Sängyt ovat vieläkin maalaamatta, seinänkin maalausprojekti ontuu ja siitä syystä seinässä on teippaussuunnitelmat jo muutaman kuukauden takaa eikä kattovalaisintakaan ole tullut vaihdettua, vaikka senkin vaihtaminen on ollut pitkään to do -listalla ja uusi valaisin on tekemistä vaille valmis. Toisaalta myös tavaroiden karsiminen on tehtävälistalla numero ykkösenä, joten sisustuksen selkeyttäminen ja tavaroiden myyminen ovat ne tämän hetkiset suuret linjat meidän kotona.

Tilasin meille kotiin Elloksen valikoimasta jo joskus aikaisemmin Hexagon -seinähyllyt, jotka suunnittelin kiinnittäväni lastenhuoneen seinälle. Lastenhuone kaipasi myös uutta koria unikavereille ja siihen tarkoitukseen tilasin Bim -metallikorin. Mietiskelin pitkään värin suhteen, sillä vaihtoehtoina on mustan lisäksi valkoinen ja kullanvärinenkin, mutta musta kori tuo hieman ryhdikkyyttä muuten vaaleaan makuuhuoneeseen.Olen jo aiemmin tilannut Ellokselta myös lakanoita lastenhuoneeseen ja Elloksen lakanat ovat olleet edullisia ja kestäviä. Meidän lapsilla on käytössä jo aikuisten lakanakoko ja se suo enemmän mahdollisuuksia lakanavalikoimaan. Lastenhuoneen tämänhetkiseen värimaailmaan sopii kivasti vaaleat kuosit ja harlekiinikuosi on ihastuttanut minua jo pidempään. Päädyin tilaamaan siis lapsille Ellos Homen valikoimasta Jackie-pussilakanat, joita katselin muistaakseni ensimmäisen kerran jo vuosi sitten.


Samaan tilaukseen klikkailin vielä simppelin hyvää mieltä julistavan Py -julisteen ja toinen lastenhuoneen värimaailmaan sopiva juliste olisi ollut timanttinen Marvel -juliste. Molemmat sopivat kivasti lastenhuoneen sisustukseen, mutta katsotaan nyt, mistä "feeling good" lopulta löytää paikkansa.

Vaikka sisustusvimmani tuskin koskaan laantuu, olen viime aikoina siis karsinut paljon sisustustavaroita kaapeista. Eriparisia kynttilänjalkoja ja yksittäisiä kippoja ja kuppeja on lähtenyt kierrätykseen ja olen suunnitellut hankkivani tilalle vain muutaman laadukkaan itseäni miellyttävän kynttiläkipon täksi jouluksi. Ellokselta löytyy muutamia ihania tuotteita tanskalaiselta Bloomingvilleltä, joka on jo pidempään ollut yksi lempparimerkeistäni. Esimerkiksi Triangel kynttilälyhdyt ja vielä simppelimmät Ania kynttilälyhdyt, joiden vaalea kuparinkiiltoinen kuosi sopii täydellisesti tulevaan talveen. Näistä saisi yhdistettynä jopa ihanan adventtikynttelikkösetin.

Yksi huonekalusuosikeistani Elloksen valikoimassa on metallinen Morris -hylly, jota saa myös kuparinvärisellä viimeistelyllä. Sen pelkistetty tyyli sopisi hyvin meidän kotiimme ja olen mietiskellyt jo pitkään apupöydän ostamista keittiöön. Tämä pyörällinen kaksikerroksinen vaunu toimisi hyvänä laskutilana keittiössä ja miksei apupöytänä myös ruokaa tarjoiltaessa tai sivupöytänä vieraiden kahvihetkille.


Mitä tykkäätte näistä valinnoista? Löytyikö jotain mieluista omaan kotiin? Laitan kuvia lastenhuoneesta heti, kun tilaamani tuotteet saapuvat, niin pääsette sitten näkemään lasten makuuhuoneesta kuvia. En ole varma, olenko täällä blogin puolella siitä juurikaan postaillut, mutta Instagramin puolella muutama kuva on saattanut vilahtaa!Tuotekuvat: Ellos.fi, postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja