AARREKID AW15: KROKOTIILIT, LAISKIAISET JA SEEPRAT

Suomalainen lastenvaatebrändi Aarrekid julkaisi uuden sademetsäkuosinsa alkukesästä ja kävimme jo silloin Ollie & co. -bloggaaja Sallan kanssa tutustumassa uuteen kuosiin ja mallistoon. Nyt syksyn alkaessa mallisto tuli myyntiin. Aarrekidin uuden kuosin on suunnitellut Piia Keto, jonka käsialaa ovat myös esimerkiksi monelle tuttu Arabian mustavalkoinen Piilopaikka kuosi. Aarrekidin tuotteissa yhdistyy suomalaisen innovatiivisen kuosi- ja mallisuunnittelun lisäksi laadukkaat materiaalit (100% luomupuuvillaa) ja kestävää kehitystä tukeva tuotantoprosessi.Aarrekid on jo vuonna 2009 perustettu lastenvaatemerkki ja meiltäkin itseasiassa löytyy kaapista Aarrekidin lastenvaatteita jo ennestään. Aadan vaatteiden joukosta löytyy mustavalkoinen raitamekko ja kuvissa näkyvä Oliverin päässä oleva musta pipo ovat hankintoja alkuvuodelta, kun bongasin ne Itäkeskuksessa sijainneesta pop up -myymälästä. Olen siitä asti himoinnut Oliverille Aarrekidin tuttua ja ihanan sympaattista pöllöpaitaa, mutta se ei ole vielä tullut missään vastaan. Huomasin, että paitaa itseasiassa löytyy tällä hetkellä Aarrekidin verkkokaupasta myös pitkähihaisena versiona, se voisikin olla hyvä ostos tulevalle talvelle.

Saimme Lumoblogien kautta mahdollisuuden tutustua Aarrekidin uuteen mallistoon vielä uudemman kerran keväällä showroomille tehdyn vierailun jälkeen ja uusi sademetsäkuosi houkutteli heti lähtemään lasten kanssa takapihan metsiin tutkimaan luontoa tarkemmin. Kolmevuotias Aada on ihastunut etenkin kirahveihin ja seeproihin, ja taskumekon villi eläinmaailma innosti etsimään tuttuja eläimiä kuosin joukosta. 


Aarrekidin tuotteet valmistetaan Suomessa, Virossa ja Portugalissa valvotuissa olosuhteissa. Monelle lastenvaatteista kiinnostuneelle vanhemmalle on tärkeää tietää, että vaatteiden valmistusta valvotaan ja Aarrekid pitää huolta siitä, ettei tuotteiden valmistukseen käytetä lapsityövoimaa. Myös materiaalit on valittu ympäristöä kunnioittaen ja kankaan painannassa käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

Ostan tulevaisuudessa hyvillä mielin Aarrekidin vaatteita tietäessäni yrityksen vastuullisen suhtautumisen lastenvaatteiden valmistukseen. En malta odottaa, että kyseisestä sademetsäkuosista tulisi esimerkiksi leggingsit - ne sopisivat kivasti Aadan mustavalkoisen raitamekon kanssa yhteen. Ja kuosi on sen verran unisex, että leggingsit menisivät hyvin Oliverillakin.  

Blogin lukijoillekin on jaossa alekoodi Aarrekidin verkkokauppaan. Koodilla LUMOAARRE saa -15% syyskuun loppuun saakka.

Ja blogikaimani Annan Lapsellista -blogista voit käydä katsomassa lisää ihania kuvia Aarrekidin uutuuskuosista.

Yhteistyössä: Aarrekid, tuotteet saatu blogin kautta

2 kommenttia

  1. Minkä ikäisiä Aada ja Oliver ovat? Kiva olisi tietää myös syntymäpäivät! Voisitko tehdä meidän päivä postauksen? Hauskaa syksyn jatkoa teille kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Aada on syntynyt heinäkuussa 2012 eli on nyt kolmevuotias ja Oliver on syntynyt syyskuussa 2013 eli täyttää nyt kaksi. Kiitos postausideasta, voisinkin toteuttaa sellaisen :)

      Poista