ENSI VIIKOLLA SANOMME TAHDON

Kiirettä on pitänyt, sillä meidän häitä juhlitaan jo ensi viikolla! Nyt on aika tehdä pieni kurkistus tulevan vihkitilaisuuden jälkeisiin ravintolaan tuleviin koristeisiin. Tein pieni kattauksen ruokapöytäämme hahmottaakseni hieman, miltä tulevien juhlien pöydät tulevat näyttämään. 

Itse juhlatila on todella koristeellinen ja romanttinen Porvoon Vanhassa kaupungissa sijaitseva ravintola, ja siellä olisi pärjännyt jopa kokonaan ilman koristeita. Rakastan kuitenkin askartelua ja näpertelyä, joten väsäsin meille pöytiin suuret "center piece" -tyyliset koristeet. Ihanan överiä.
Häiden väriteeman mukaisesti kynttilät ovat roosan ja vihreän väreissä, kuten myös kukka-asetelmien värilliset magnoliat. Lautasliinat tulevat juhlissa olemaan kokovalkoiset kangasliinat ja täytyy ehkä vielä paikan päällä miettiä, tulisiko valkoisten pöytäliinojen päälle kaitaliinaa. Pääsemme onneksi koristelemaan tilaa jo edellisenä iltana, jolloin kaikki on tarkoitus laittaa kokonaan valmiiksi. Muut koristeet tulevat olemaan aika maltillisia, sillä nuo yli metrin korkuiset kukka-asetelmat ovat melko näyttävät.Pöytiin tulee vielä valkoisiin kiuaskiviin kirjoitetut nimikyltit, bingolaput ja kynät sekä hääohjelma. Bingot ja ohjelmalaput löytyvät jokaisen omalta paikalta, joten ylimääräisiä "kartonkitötsiä" ei pöytiin enää tule. Ravintolasta löytyy myös ainoastaan kaksi pitkää pöytää, johon vieraat asettuvat, joten pöytänumeroitakaan ei tarvitse. Näillä suunnitelmilla eteen päin ensi viikon huipentumaan! :)Yhteistyössä: Puttipaja

5 kommenttia

 1. Aivan ihanalta näyttää!! <3 ihania ja ikimuistoisia häitä teille <3

  VastaaPoista
 2. Oi!! Onnea teille jo etukäteen, ihanan näkösiä juttuja<3

  VastaaPoista
 3. Kovasti onnea teille, mikään ei ole tärkeämpää kun juhlia rakkautta :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/

  VastaaPoista