UUDET PINKIT SALIVAATTEET

Postasin muutama viikko sitten salivaatetoiveistani ja hehkutin ruotsalaista ICANIWILL -merkkiä ulkoasun puolesta. Mieheni oli ottanut tästä postauksesta onkeensa ja sain äitienpäivänä häneltä pehmeän paketin!


Olen aina treenannut edullisissa treenivaatteissa, enkä ole raaskinut panostaa kalliisiin merkkeihin.  Olen ajatellut, ettei vaatteiden ominaisuudet ole niin tärkeitä, tai että niissä ei kuitenkaan ole suurta eroa edullisten ja kalliimpien vaatteiden välillä. En myöskään pidä itseäni minään HC-treenaajana, joka tarvitsisi parasta mahdollista tai edes sitä keskitasoa treenivarusteiden suhteen. En ole siis raaskinut panostaa urheiluvaatteisiin aiemmin juuri yhtään.

Kun sain nämä pinkkimustakuvioiset treenihousut jalkaani, harmittelin, etten ole ostanut niitä aiemmin! Housut tuntuvat jalassa kevyiltä, ilmavilta ja samaan aikaan tukevilta. Vyötärö nousee melko ylös ja tukee myös keskivartaloa kivasti jättäen mahamakkarat ja jenkkakahvat piiloon. Materiaali tuntuu käsien alla liukuvan ihanasti ja kitkaa vaatteiden välillä on tosi vähän. Olen todella iloinen tästä lahjasta!


Huppari on puuvillaa ja tuntuu päällä sen ansiosta tosi pehmeältä. Mukana on myös vähän spandexia, mikä tekee paidasta joustavan. Mitoitus on urheilullinen ja kangas ei siis ole sitä perinteistä paksua hupparikangasta, vaan ohuempaa ja miellytävämpää pitää päällä. Olen käyttänyt paitaa treenatessa, mutta harmaa kangas kannattaa pitää mielessä, sillä hikiläiskät saattavat näkyä siinä helpommin. Otin tähän vaivaan avuksi tehodödön, joka estää kainaloiden hikoilua.


Kiitos siis miehelleni tosi ihanasta lahjasta! Täytyy varmaan hommata vielä toisetkin samanlaiset housut pyykkipäiviä varten :)

Niin ja hei, mun lempparitreenibiisi on ehdottomasti Elastisen Eteen ja ylös. Paras laini biisissä on "Mun ei täydy, vaan mä saan" ja pidän sen mielessä melkeinpä joka kerta treenatessani. Treeni-iloa teille kaikille ja aurinkoisia päiviä!


5 kommenttia

 1. Ihanat housut, väri ja kuviointi kolahtaa ehdottomasti muhun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihan mahtavat. Mitä överimpi kuosi ja väritys, sitä paremmin treenit kulkee, vai mitä? :D Mä tunnustaudun pinkkifaniksi ja vaikka naisilla on useimmiten urheillessa se pinkki-mustaväritys, niin kyllä tämä silti kolahtaa muhun myös ehdottomasti!

   Poista
 2. Joo siis ihan miun lempparibiisi kans :D :D :D Ei mut kivat housut, sopii siule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mun pahin vastukseni kattoo peilistä mua, peilistä mua mua mua mua" :D Ihan huipputsemppibiisi, pistää motivoimaan. Kiitos :)

   Poista
 3. Hei onpa hienot ja näyttää tosi hyvältä! Jes! Ja mä kans kuuntelen tota biisiä, samoin myös Robinin ja Elastisen Kipinän hetkeä. Enpä ois uskonu, että tuun Robinisti tykkäämään mutta niin vaa tykkään :D

  VastaaPoista