UNELMIEN YKSIÖ MYYNNISSÄ!

Unelmien yksiö myynnissä! Ainakin melkein.. Nimittäin nyt toukokuussa Turussa voi lähteä ostoksille pieneen yksiöön perinteisen kaupan sijasta.  


Toista kertaa järjestettävä Pop Å yhdistää ihanasti kodin ja kaupan. Ostoksia voi tehdä oikeassa kodissa, joka on sisustettu kokonaan myytävillä tavaroilla. Ja myynnissä olevat tuotteet eivät ole mitä tahansa sisustuskrääsää - ne ovat tämän hetken nimekkäimpien suunnittelijoiden ja pienyritysten tuotteita, joita voi bongata monista sisustuslehdistä. Mukana on pääasiassa suomalaisia suunnittelijoita, esimerkiksi BEdesign, Saana ja Olli, Musta5101 ja Kube.

Lumobloggaajat kutsuttiin tutustumaan Pop Å:hon jo ennen sen virallista aukeamista ja saimme myös kunnian tutustua itse tuotteiden suunnittelijoihin. Se teki itseeni suuren vaikutuksen ja tuntui välillä jopa uskomattomalta rupatella kahvikupin äärellä itse Saanan ja Ollin tai BEdesignin ihanien siskosten Cillan ja Betten kanssa. 

Kaikki tapaamani ihmiset olivat todella ihania ja sydämellisiä ja on todella upeaa, miten heidän kauniit tuotteensa ovat lähteneet nosteeseen - tosin onkos se mikään ihmekään, kun ovat niin taidokkaita omassa työssään! :)
Pop Å:n ihana yksiö on sisustettu juuri minun makuuni ja jos saisin asua noin kauniissa kodissa, pakahtuisin varmaan ilosta. Sisustus on vaalea, skandinaavinen ja kaunis, pienten rouheiden yksityiskohtien pilkistäessä sieltä täältä. Kaikille sisustuksesta kiinnostuneille suosittelen ehdottomasti käyntiä Pop Å:ssa. Kauniita tavaroita on joka puolella, eikä välillä tiennyt mitä tuotetta olisi seuraavaksi ihaillut, ettei mitään jää vain huomaamatta.

Asunto on sisustettu keittiötä ja kylpyhuonetta myöten, joten pienessä yksiössä on paljon nähtävää ja ihasteltavaa. Kiitos vielä ihanalle Pop Å:n tiimille vierailusta ja herkuista!

Pop Å, www.popå.fi
Yliopistonkatu 24, 5. krs
20100 Turku

Pop Å on avoinna 30.5.2015 saakka, tarkista aukioloajat esimerkiksi Pop Å:n Facebook-sivuilta!1 kommentti

  1. Onpa hauska idea yhdistää kauppa ja asunto. Hienoa, kun tuotteet voi nähdä oikeassa ympäristössä. Uskoisin, että ostosvalintaa helpottaa, kun voi paremmin hahmottaa miltä tavarat näyttävät sisustuksessa.

    VastaaPoista