SUUNNITELMIA TERASSILLE

Olen suunnitellut, että tulevana viikonloppuna laittaisin terassin kuntoon. Olisi kiva hankkia terassille jotain uutta, pikkuhiljaa joka vuosi sisustaa sitä omaan makuun sopivaksi ja tehdä pieniä hankintoja.

Tein itse viime kesänä terassikalusteet kuormalavoista ja kaapelikeloista rakentui pöydät. En halunnut käyttää terassikalusteisiin kovin paljoa rahaa ja halusin päästä silloin pienellä budjetilla. Kalusteista tuli tosi kivat, vaikka kuormalavoja on viime vuosina näkynyt etenkin blogeissa jo ehkä vähän kyllästymiseen asti. Terassin kuosi- ja värimaailma sen sijaan on järkyttävä sillisalaatti ja tänä kesänä aion tehdä terassista hillitymmän.Suunnitelmissa olisi uudet päälliset istuintyynyille, haaveilen yksivärisistä vaaleasävyisistä kankaista. Viime kesänä meillä oli siksak-kuvioiset fleeceviltit patjojen päällisinä, mutta nyt voisin ommella patjoille ihan oikeankokoiset päälliset vaikkapa vähän paksummasta markiisikankaasta.


Selkätyynyiksi haluaisin pari kappaletta isoja tyynyjä, esimerkiksi Saanan ja Ollin Myrskyn jälkeen tyyny on kooltaan tosi iso ja sopisi kivasti metsään rajoittuvalle luonnonläheiselle terassille kuosinsa ansiosta. Uutta mattoa en todennäköisesti raaski hankkia, joten tämä kesä mennään varmaan noilla viime kesän muovipintaisilla raitamatoilla. Huomasin kuitenkin, että Jotexilla on tosi kiva uloskin soveltuva sadetta kestävä bukleematto, jota himoitsen värin puolesta! Kelapöytien kanssa samaan teemaan sopisi kivasti tuollainen simppeli vähän tehdastyylinen Puttipajan Nora-lasihurrikaani kynttilälle. 

Toivottavasti jo ensi viikolla saataisiin sitten nauttia kesän ekat terassikahvit takapihalla. Kesäkukatkin voisi yrittää käydä viikonloppuna ostamassa, ei vielä mitään hajua, että mitä tänä kesänä istuttaisi! :)Ei kommentteja