PALKINTO LAIHDUTTAMISESTA

Osallistuin tammikuussa 2015 alkaneeseen Fitfarmin Bikini Challenge nettivalmennukseen, joka kesti 10 viikkoa. Valmennuksen jälkeen Fitfarmin Facebook -sivuilla oli käynnissä kilpailu, jossa parhaalle muuttujalle oli luvassa palkinnoksi Louis Vuittonin Neverfull laukku. Kuvani keräsi eniten tykkäyksiä, voitin kilpailun ja sain siis itselleni aivan mielettömän ihanan laukun.


Kuten jo sanoin, laukku on A-I-V-A-N ihana. Se on päässyt melkeinpä päivittäiseen käyttöön, jos lähden käymään kaupungilla tai ostoksilla. Olen haaveillut LV:stä jo pitkään, mutta en ole saanut kehiteltyä tarpeeksi hyvää syytä ostaa näin kallista laukkua itse. 

Tavallaan tuntuu ehkä jopa vähän kielletyltä kantaa laukkua, jota en ole itse ostanut, vaikka olenhan tehnyt paljon töitä sen eteen muulla tavoin. Laihdutus- ja vartalonmuutosasioissa mieli tulee vain niin paljon jäljessä. Välillä musta jopa tuntuu, etten ansainnut laukkua, en oikeasti tehnyt tarpeeksi töitä, vaikka muutoskuvassahan näkyy ihan selvästi laihtunut ihminen.Toivoin kuitenkin valmennuksen alusta saakka, että voittaisin laukun. Tiesin, että minulla voisi olla oikeasti mahiksia kisassa, jossa ei etsitä timmeintä kroppaa vaan parasta muutosta. Välillä jopa treenasin hampaat irvessä viimeisiä toistoja ja jaksoin puristaa salilla itsestäni viimeiset voimat laukku mielessäni. Kun haluaa tarpeeksi paljon jotain, niin se on mahdollista saavuttaa. Ja tässä oli pilkahdus myös sarkasmia :)

Olen myös seurannut useita keskusteluja siitä, saako laihduttamisesta palkita ihmisiä. Telkkarissa pyörii ohjelmia, joissa onnistuneesta muutoksesta ja pudotetuista kiloista palkitaan rahatukolla tai milloin milläkin. Monet ovat tämänkaltaista palkitsemista vastaan, mutta mun mielestä se on ihan ok, jos lisämotivaationa toimii jokin materia tai muu laihduttajaa innostava asia. 

Muutoksesta palkitseminen on kuitenkin hyvä asia vain siinä tapauksessa, jos laihduttaja on ottanut jotain onkeensa matkan aikana eikä palaa vanhoihin tapoihin heti onnistumisen jälkeen. Rennommin voi kyllä elää, eikä elämä voi olla pelkkää kaloreiden laskemista koko loppuelämää, mutta esimerkiksi säännöllisen ateriarytmin oppiminen, veden juonnin tärkeyden ymmärtäminen tai jokin muu positiivinen asia voi olla se, minkä laihduttaja muistaa jatkossakin. Ja siinä tapauksessa muutos on ollut hyvä ja asiasta palkitseminenkin on hyväksyttävää.


Nyt on parhaillaan meneillään kevään Bikini Challenge ja siinä on myös palkintona Louis Vuittonin laukku parhaalle muuttujalle juhannuksen jälkeen. Kuka kilpailun ikinä voittaakin, on hän aivan varmasti laukkunsa ansainnut. Ja jos et sitä minun muutoskuvaani ole nähnyt, voit käydä katsomassa sen täältä tai Fitfarmin Facebook-sivuilta.

10 kommenttia

 1. Todellakin olet laukun ansainnut! Onneksi olkoon!! :)

  VastaaPoista
 2. Wau mikä palkinto! :) Ihanaa, että noin hieno projekti jää muistoihin myös konkreettisen palkinnon myötä :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin totta.. laukku on aina muistuttamassa mua lipsumisen hetkellä, että mitä on tullut jo suoritettua! :)

   Poista
 3. Onnea hienosta saavutuksesata vielä! :) Olet todellakin laukkusi ansainnut!

  VastaaPoista
 4. Onnea hienosta saavutuksesta! Hyvä palkinto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! :) Kyllähän tuo palkinto mieluinen oli!

   Poista
 5. Hei wau! onnea! :) teit kyllä kovan työn ja olet taatusti laukkusi ansainnut, kanna sitä siit ylpeydellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi kauniista sanoista. Täytyy yrittää pitää tuo mielessä ja olla ylpeä laukusta :)

   Poista