LUMOAVAT LUMOBLOGIT

Yhteenkuuluvuus. Yhteisöllisyys. Ryhmähenki. Vapaus. Itsenäisyys. Omat päätökset. Nämä sanat kuvaavat uutta Lumoblogit -yhteisöä.

Kaikessa hiljaisuudessa Something Small -blogini katosi huhtikuun alussa perhelehti Kaksplussan blogiyhteisöstä. Tein eropäätökseni kuitenkin jo maaliskuun puolella ja samaan aikaan aloimme muutamien huippubloggaajien kanssa keskustella tulevaisuudesta. Pohdimme yhteistyötä, voimiemme yhdistämistä ja jonkin uuden asian luomista. Suunnittelimme yhdessä oman blogiyhteisön perustamista, jossa voisimme yhdistää omat osaamisemme ja tietotaitomme, hyötyä toinen toisistamme ja samalla astella lähemmäs kohti omia unelmiamme ja tavoitteitamme bloggaamisen saralla. 

Näin lyhyesti kuvailtuna syntyi Lumoblogit. Mulle on todella iso asia olla mukana perustamassa ja lanseeraamassa uutta näin upeaa blogiyhteisöä, jonka pyrkimyksenä on olla laadukas, ihastuttava ja lämminhenkinen blogiyhteisö ilman taustalla jyräävää massiivista taustakoneistoa. Tällä tarkoitan isojen portaalien taustalla toimivia yrityksiä, jotka päättävät pitkälti esimerkiksi blogien tekniikasta, bloggaajan yhteistöistä, mainoksista, markkinoinnista ja niiden sisällöistä.


Lumoblogeissa yhteenkuuluvuus, yhteisöllisyys ja ryhmähenki tulevat ilmi esimerkiksi yhteisen blogietusivun myötä sekä yhteisten sosiaalisen median kanavien kautta Facebookissa ja Instagramissa. Olemme todella tiivis porukka ja saamme tukea toisiltamme välittömästi, jos vaikkapa postauksen otsikointi tuntuu vaikealta tai esimerkiksi blogin tekniikka ei pelitä lauantai-sunnuntai välisenä yönä. Vapaus ja itsenäisyys korostuvat myös Lumoblogeissa, sillä kenenkään blogin sisältöä ei rajoiteta, vaan bloggaajalle annetaan täydet vapaudet toteuttaa itseään ja bloggaaja saa itse päättää omista yhteistöistään ja esimerkiksi bloginsa mahdollisista mainoksista.

Tästä hyötyy siis sekä bloggaaja että lukija, sillä blogini sisältö tulee olemaan entistä enemmän sitä mitä itse haluan. Kaksplussan perheblogiyhteisö ei tuntunut sopivalta paikalta mun blogille, sillä en koe itseäni perhebloggaajaksi, vaikka perheellinen kahden lapsen äiti olenkin.

Something Small -blogissa paneudutaan jatkossa entistä enemmän skandinaavisen kodin muuttuvaan sisustukseen, mutta sen lisäksi myös muihin osa-alueisiin elämässäni. Jatkan ehdottomasti liikunnasta ja hyvinvoinnista kirjoittamista, sillä se on nykyään niin iso osa mun elämää. Ensi kesänä sanomme mieheni kanssa "tahdon", joten ehkä pieniä häähömpötyksiäkin on luvassa kevään ja kesän aikana intohimoisena maailmanmatkaajana reissupostauksia tietenkään unohtamatta.

Toivotan uudet lukijat lämpimästi tervetulleeksi viihtymään ja inspiroitumaan Something Small -blogiin!

PS. Lumoblogien lanseerauspirskeitä vietetään tänä viikonloppuna Helsingissä ja tässä pieni maistiainen ihanasta uudesta Lumoan-mekostani, jonka aion pukea päälleni lanseerausjuhliin!

3 kommenttia

  1. Kuulostaa todella hyvältä ja mekkokin näyttää oikein kivalta!! Oikein paljon onnea uusiin tuuliin <3

    VastaaPoista
  2. Toi mekko on niin ihana. Jotenkin vaan niin sua :) <3

    VastaaPoista