KULLAN KIMALLUSTA JA UUSI VAATEHANKINTA

Vielä on luvassa pieni kullanhohtoinen maistiainen viime viikonlopun Lumojen lanseerausjuhlista. Juhlimme Helsingissä Lapsellista -blogin Annan äidin pienellä Ki-Shiatsu hoitohuoneella Töölössä ja tila oli juuri sopivan intiimi meidän porukalle. Vaikka osa porukasta tapasi toisensa kasvotusten ensimmäistä kertaa, tulimme silti kaikki juttuun ihan kuin vanhat ystävät.


Päivän ohjelmassa meillä oli Noshin vaate-esittely ja vapaata jutustelua sekä tietysti valokuvailua. Juhlaherkkuja olimme saaneet muun muassa espoolaiselta pieneltä luomusuklaita valmistavalta Arctic Chocilta ja tarjolla oli myös aitoja kultahippusia sisältävää Blue Nun skumppaa. Noshin esittelijä yllätti meidät myös upealla kakulla ja Meiralta oli tullut pähkinöitä naposteltavaksi.Nuo hauskat Lifefactoryn silikoonipäällysteiset lasit ovat muuten ihan oikeastikin tarkoitettu viinilaseiksi. Big Small Company oli lahjoittanut jokaiselle meistä lasin myös kotiin vietäväksi ja kuumuutta kestävänä lasista tuli minulle ikioma viikonloppuaamujen kahvikuppi. Mun täytyy kyllä varmaan hankkia näitä vielä pari lisää, ne ovat tosi kivan näköisiä. Instagramista voi käydä katsomassa viikonlopun kahvikuppikokeilukuvan! :)


Noshin vaate-esittelystä mun mukaan lähti tämmöinen mustavalkoraitainen maximekko. Itse olen aikaisemmin tuntenut Noshin pääasiassa lastenvaatemerkkinä ja löytyyhän heiltä myös kankaita taitaville kotiompelijoille, mutta nyt ensimmäistä kertaa huomasin heidän valikoimissaan myös naistenvaatteita. 

Tämä kuitenkin on jo kolmas naistenmallisto, joten ihan uudesta aluevaltauksesta ei ole kyse! Suosittelen tutustumaan Noshin mallistoon ja osallistumaan kotikutsuille, sillä tämä naistenmallisto on tosi kiva ja se on myynnissä vain esittelijöillä tai kotikutsuilla.


Kiitos vielä kaikille yhteistyökumppaneille, teidän ansiosta saimme järjestettyä mukavan ja ikimuistoisen päivän! Ja kiitos Jonnalle ja Jeninalle yllä näkyvien poseerauskuvien ottamisesta :)1 kommentti

  1. Juhlat näyttivät ihanilta! Ja tosi hyvältä vaikuttaa myös teidän portaali :)

    http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting/

    VastaaPoista