JUHLIMASSA

Juhlimme viime viikonloppuna Lumoblogien lanseerausta Helsingissä. Sen johdosta blogissa nähdään ensimmäinen asupostaukseni! Olen näissä asupostauksissa siis ihan untuvikko ja poseeraaminen kameralle ei vielä tule ihan luonnostaan, mutta yritän parhaani. Ehkä pääsen jatkossakin poseeraamaan kameralle!

Sain valita aivan ihanan suomalaisen Lumoan -yrityksen mallistosta mekon juhliin ja valintani osui tämän kevään uutuuteen, smaragdin väriseen Vuokkoon. Sovittelin myös mustaa mekkoa, mutta kun olin saanut vihreän mekon päälleni, ainainen perusvalintani musta tuntui jopa hieman tylsältä.  Olen tosi iloinen, että kerrankin valitsin itselleni jotain muuta, kuin perusvarmaa mustaa, sillä tämä vihreä mekko tuo itsellenikin hyvän mielen, kun puen sen päälleni.

Lumoan -mekkojen tyylikkyyden salaisuus piilee ihanassa pitsikirjaillussa kauluksessa, joka tuo pienen romanttisen pilkkeen mekkoon. Mallit ovat ajattomia ja käyvät niin arkeen kuin juhlaankin.


Ja vielä loppukevennyksenä, että mitäs muutakaan Lumobloggaaja pukisi päälleen, kuin Lumoan -mekon! :) Mitä tykkäätte?12 kommenttia

 1. ihana mekko vaikkei kyllä mun tyylinen! :) pukee sua todella hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis, herkullinen väri :) Minäkin olen Lumoan- mekkojen perään kuolannut, ne ovat ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri oli kyllä yllättävä valinta minulle, en olisi valinnut tuota väriä sovittamatta, sillä yleensä pitäydyn aina mustassa tai tummissa väreissä. Mutta kun laitoin vihreän mekon päälleni, niin se kyllä oikein hehkui! Ihana mekko! :)

   Poista
 3. Ihana mekko ja tosi kiva blogi sulla :) Menin heti Lumoan-nettisivuille ja harkitsen mekon tilaamista. Olen kahden koon välillä ja auttaisi hahmottamaan asiaa jos haluisit kertoa, että minkä kokoinen sun mekko on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! :) Mun mekko on kokoa M ja olen itse noin 160cm ja rinnanympärys n. 90cm. Olisin voinut ottaa ehkäpä S-koon, mutta mun käsivarret toisaalta on taas sen verran paksut, että tässä M-koossa on melko napakat hihat (siis ihan sopivat, mutta ei olis pienemmät saaneet olla) :) ne mitat kannattaa katsoa sieltä sivuilta mekon kuvan kohdalta, ne pitää hyvin paikkaansa.

   Poista
 4. Oli kyllä just eikä melkein sun näköinen! <3

  VastaaPoista
 5. Yhdyn Sallan kommenttiin :) Ja ääh, oot niin söpö<3

  VastaaPoista
 6. Ihana! Itsekin postasin vappukuvat marjapuuron värinen Lumoan päällä. :)

  VastaaPoista