IHANA IKIKORU

Olimme muutama viikko sitten käymässä Porvoossa ja pyörähdimme tosi nopeasti Vanhassa kaupungissa. Tein pikaisen silmäyksen yhden lempparikauppani, Design Delin, ikkunaan ja mitä näinkään.. Aivan täydellisen ihanan timantin muotoisen korun! Tiedättehän, että rakastan suomalaista muotoilua ja käsityötä, joten en missään nimessä voinut jättää tätä kaunokaista kauppaan.Harppailin varmoin askelin sisään pieneen putiikkiin ja tein ostopäätöksen ihan hurmiossa. Olen jo pidempään etsinyt sopivaa kaulakorua Pastellipisaroita -blogin AC:n tekemille saarnikorvakoruille ja nyt olin vihdoin löytänyt etsimäni.

Design Delin ihana myyjä tiesi kertoa korusta tietysti enemmänkin. Se on koivusta valmistettu  suomalainen Ikikoru, jotka tehdään käsin alusta loppuun yksitellen ja jokainen koru on uniikki yksilönsä. Korujen takana on Muoto2 yrityksen Kirsi ja Mikko, ja meidän kotoahan löytyy myös samaisen yrityksen seinäkello, jonka tilasin alkuvuodesta ruokailutilaan. Voit käydä katsomassa kuvan kellosta täältä.

Näitä koruja valmistetaan myös muissa väreissä ja muodoissa ja mieleni tekisi toisenkin mallista korua. Ehkäpä seuraavalla Porvoon reissulla sitten.. :)Ei kommentteja