HEINÄKUUSSA TAHDOTAAN KAHDESTI!

Olen pariin otteeseen maininnut sivulauseessa tai kertonut Instagramissa muutamalla kuvalla, että olemme menossa mieheni kanssa naimisiin tänä kesänä. No tämä on nyt sitten se virallinen ilmoitus asiasta myös täällä blogin puolella. Menemme naimisiin, mutta pimahtavaa ja stressaavaa bridezillaa ette tule kuitenkaan näkemään!

Viime viikoilla tilaamissani kutsuissa lukee vapaasti muotoiltuna: "7,5 vuoden yhdessä olon, kolmen vuoden kihloissa olon ja kahden lapsen jälkeen he saavat vihdoin toisensa". Heinäkuussa juhlimme häitämme kahtena peräkkäisenä viikonloppuna, ensin sukulaisten kesken vihkipäivänä ja sitten viikko sen jälkeen rennommin ystävien kesken kotonamme. 

Minä, joka tunnetaan bloggaajien keskuudessa toimeen tarttuvana tapahtumajärjestäjänä, olen siis järjestämässä meille KAHDET häät! Ihan mahtavaa ja ihan hullua!


Jotta en selviäisi liian helpolla kaksien häiden järjestämisestä, olen myös nakittanut itselleni  kasan erilaisia askartelutehtäviä. Olen tehnyt hääkimppuni itse ja aion tehdä myös juhlapaikan kukkakoristeet itse. Häähuiskut valmistuvat pikkuhiljaa ja on korvan takana vielä muutama muukin juttu mielessä, jotka toteutan, jos kerkeän. Kesän aikana blogissa tullaan varmasti näkemään siis hääaskarteluja ja ehkä myös ihan pientä panikointia.


Yhdessä asiassa päästin itseni helpommalla. Tilasin netistä valmiit kutsukortit ja ne lähtevät tällä viikolla postiin! :)15 kommenttia

 1. Siiis sie teit ton kimpun ite??? Nyt meni vähän ohi tää osuus :D Ihan sairaan hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on minun kimppu ja tein sen ite :D Kiitos!

   Poista
 2. Aivan ihana kimppu! Vaude! <3 Ja vitsit miten makee idea järjestää häät kahdessa osassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä oli oikeastaan pakon sanelemaa, sillä häät olisivat paisuneet ihan valtaviksi, jos molempien suku ja kaverit olisi kutsuttu juhlimaan yhtäaikaa. Lisäksi sen kokoista tilaa ei olisi löytynyt kovin helposti :)

   Poista
 3. Tuo kimppu on kyllä ihan mielettömän nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siitä tuli myös mun mielestä onnistunut. :)

   Poista
 4. Ihana kimppu ja ihana idea! :) Mulla on oma hääkimppu jemmassa lasipurkissa, mutta aika ruskeahan se jo on useamman vuoden jälkeen. Kestokimppu oisi ollut mainio idea, ei tullut edes mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä "jouduin" tekemään kestokimpun, sillä aion heittää sen vasta kaverihäissä eli viikon päästä vihkimisestä. Oikea kimppu ei olisi säilynyt viikkoa kauniina. En tiedä kaduttaako myöhemmin joskus, että en aio säästää tuota kimppua itselleni, mutta pysyyhän siitä muisto sitten valokuvien kautta :)

   Poista
 5. Aivan super ihana kimppu! :) Mitä materiaalii noi kukat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti! Ne on vaahtoruusuja, englanniksi foam rose :)

   Poista
 6. niin ihana kimppu!! sä saat sitten tulevaisuudessa järkätä munkin häät =D

  VastaaPoista
 7. Upea kimppu, mistä hankit materiaalit siihen ja mitä maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tein kimpusta erillisen postauksen, siitä löydät tarkemmat tiedot tarvikkeista ja hinnoista! :)

   Poista