KUULUMISIA, BIKINI CHALLENGEA JA ARVONNAN VOITTAJAT!

Tuntuu, että edellisestä postauksesta on jo ikuisuus. No ei siitä ihan ikuisuutta ole, mutta mun mielestä 1,5 viikkoa postausten välillä on aivan liian pitkä aika!

Meillä on lapset sairastaneet flunssia helmikuusta asti koko ajan, mä olen painanut hulluna eteenpäin Fitfarmin Bikini Challenge valmennuksen kanssa (kyllä, aloitin sen uudelleen huhtikuussa!) ja olen viime päivät touhunnut taas jos jonkinmoisten tapahtumajärjestelyiden parissa. Viime viikonloppuna järjestimme Annukan kanssa jälleen kerran ja tällä kertaa todennäköisesti myös viimeisen kerran Kaksplus -blogien tapaamisen Helsingissä. 


Omalla kohdallani tämä oli siitä syystä viimeinen Kaksplus -tapaaminen, sillä olen irtisanoutunut Kaksplussalta maaliskuussa ja nyt sopimukseni on päättynyt siellä. En kokenut oman sisustuspainotteisen blogini kuuluvan sinne, vaikkakin porukka ja muut bloggaajat ovat ihan huipputyyppejä! Nyt pusketaan sitten eteenpäin kohti seuraavia mahdollisuuksia.

Tammikuussa aloittamani Fitfarmin Bikini Challenge on kiinnostanut etenkin uusia lukijoita ihan hirveästi. Mä onnistuin tammikuussa alkaneessa valmennuksessa aika hyvin ja pääsin jopa Fitfarmin Facebook-sivulle "Paras muutos" -kisaan! Mua voi käydä äänestämässä siis TYKKÄÄMÄLLÄ mun kisakuvasta täällä! Kommentoijille Fitfarm arpoo nettivalmennuksia, eli kannattaa käydä myös kommentoimassa. Tykätä voi tämän viikon torstaihin 23.4.2015 asti. Kiitos paljon jo niille, jotka ovat käyneet painamassa tykkää -nappia kuvani kohdalla! :)


Mä olen saanut ihan hirveästi ihania kommentteja liittyen painonpudotukseeni ja olen välillä jopa itkua tihrustaen lueskellut niitä, tosi tsemppaavia viestejä. Toivottavasti tämä uusi Bikini Challenge tuo yhtä paljon hyvää, kuin mitä edellinen on mulle tuonut! 

Nyt yritän taas palata normirytmiin blogin kirjoittamisen suhteen, mulla on tulossa teille lähiaikoina kivoja arvontoja. Vihdoin ja viimein sain arvottua myös edellisen arvonnan voittajat, joille lähtee Uashmaman paperipussukat! Paljon onnea Aleksi / Kaikki paketissa, Ansa-Maria ja Kaisa J! Olen teihin yhteydessä :)4 kommenttia

  1. tuo sun muutos on kyllä ihan huikee!! :)

    VastaaPoista
  2. Kävin tykkäämässä. Toivottavasti voitat :) Ihan huikea muutos kyllä. Sulle on muuten haaste mun blogissa.

    VastaaPoista
  3. Mieletön olet, upea muutos! Tykätty on ja sähän sen voitat helposti :)

    VastaaPoista