KEVÄÄN UUTUUDET SUOMALAISELTA EVERYDAY DESIGNILTA!

Sain taannoin kutsun suomalaisen Everyday Designin järjestämälle aamupalalle Helsingin Kaapelitehtaalle. Olin tosi innoissani, sillä sain ennakkoon tietoa, että tuolla aamupalalla minulla on mahdollisuus päästä tutustumaan Everyday Designin uutuustuotteisiin, jotka ovat mahdollisesti tulossa tuotantoon tänä keväänä ja kesänä. 

Aamupala järjestettiin Everyday Designin studiolla eilen torstaina, joten nyt on luvassa ihan uunituoreita kuvia uunituoreista uutuuksista!


Everyday Design on suunnitellut valikoimiinsa uusia kattaustuotteita, jotka soveltuvat loistavasti myös esimerkiksi toimistokäyttöön. Saimme tutkia ja tunnustella erilaisia materiaaleja ja niiden soveltuvuutta tuotteisiin ja annoimme myös omia ideoitamme tuotteiden suhteen. Tässä pieniä maistiaisia Everyday Designin uusista suunnitelmista, mitä tykkäätte?


Uutuustuotteina on tulossa valkoisia lokerikkoja ja tarjottimia, jotka ovat todella monikäyttöisiä. Ihastuin itse eniten isoon tarjottimeen, josta on helppo tarjoilla esimerkiksi juhlissa kuohuvat juomat. Monipuolisuutensa ansiosta siinä voi kuitenkin säilyttää myös esimerkiksi tärkeitä papereita, joten nämä tuotteet sopivat hyvin sekä koti- että toimistokäyttöön!


Everyday Designilla avautuu vapun jälkeen asiakaskysely, jossa asiakkaat saavat itse kertoa lempituotteensa uutuuksien joukosta. Asiakkaiden valitsemat tuotteet päätyvät kevään aikana tuotantoon, joten nyt on mahdollisuus vaikuttaa ja saada juuri sitä mitä tilaa! Pienenä porkkanana kyselyyn vastaajille on Everyday Design arpoo myös lahjakortteja, joten pysykääpä kuulolla ja seuratkaa Everyday Designin Facebookia ja Instagramia! :)


Valikoimiin on tulossa myös kauniita seinälle ripustettavia vanerisia käsipeilejä ja uutuutena on tulossa myös magneettitauluja. Meille olisi todella tarvetta tämmöiselle, sillä alalokeroon saa hyvin laitettua esimerkiksi päivän postin tai tärkeät laskut. Ne pyörivät meillä tällä hetkellä pitkin pöytiä ja tärkeitä papereita metsästetään aina kissojen ja koirien kanssa.
Yksi Everyday Designin tunnetuimmista tuotteista taitaa olla paperikassiteline. En ollut aiemmin huomannut, että siitä on olemassa todella ihanissa väreissä perinteisten mustan ja valkoisen rinnalle. Oma suosikkini on tämä herkullinen turkoosi! Meidän kotoa tämä teline löytyy valkoisena.


Ovatko Everyday Designin tuotteet teille jo ennestään tuttuja ja mitä tykkäätte uusista säilytyslokerikoista? 

Ihanan aurikoista viikonloppua kaikille! :)1 kommentti

  1. Minulla on tuollainen kassiteline + kassi, mutta tuo kärry vasta hieno onkin!

    VastaaPoista