KEVÄÄN TREENIVAATTEITA

Mun blogissa on alkanut vilahdella entistä enemmän myös sporttipostauksia. Liikunta ja terveelliset elämäntavat on niin iso osa meidän päiviä tällä hetkellä, että tuntuisi hölmöltä olla kirjoittamatta niistä. Käyn viisi kertaa viikossa salilla ja lenkkeilen vielä salin jälkeen puolisen tuntia, joten välillä tuntuu, että käytän enemmän treenivaatteita, kuin arkivaatteita.

Mun pitäisi ehdottomasti päivittää mun treenivaatteita, nimittäin mulla on käytössä vain kahdet treenihousut ja toiset niistä varmaan repeää kohta. Tein House of Brandonin* valikoimasta pienen kollaasin mun suosikkivaatteista. Heillä on myynnissä ruotsalaista ICANIWILL merkkiä ja olen pidempään jo kuolannut noita kyseisen merkin housuja, mutta en ole toistaiseksi raaskinut panostaa uusiin treenivaatteisiin.
Toinen mun lemppariurheilumerkeistä on ehdottomasti Nike. Huomasin sattumalta, että tällä hetkellä mun treenivarusteista ei löydy oikeastaan mitään muuta kuin Nikeä. Olen ostanut suurimman osan treenivaatteista Jenkeistä ja odotan tosi paljon tulevan kesän Losin matkaa, sillä aion ehdottomasti päivittää treenivaatekerraston tuolla matkalla. Jenkeistä saa myös Under Armourin vaatteita edullisesti, joten ehkäpä myös niitä eksyy matkalaukkuun tulevalta reissulta!

Onko teille muille tärkeää, millaisissa vaatteissa treenaatte? Saan lisäbuustia kivoista treenivaatteista, mutta olen aika pihi ostamaan uusia vaatteita. Siitä syystä menen aika pitkään vanhoilla kuteilla ja ostan uusia vaatteita vasta kun vanhat ovat hajoamispisteessä.

*sisältää mainoslinkkejä2 kommenttia

  1. Kyllä on. Itse olen yrittänyt pikkuhiljaa alkanut tehdä kotona treenejä (lenkkeilyn ja työmatkapyöräilyn lisäksi). Salille en vielä ole uskaltaunut, vaikka mieheni siellä käykin 4krt viikossa. Mulla itsellä on paljon käytettyinä ostettuja treenivaatteita. Esimerkiksi Facebookin treenivaatekirpuilta saa hyviä ja edullisesti. Lenkkarit ostan aina uutena ja samoin urheiluun sopivat alusvaatteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös selaillut Facebookin treenivaatekirppareita, mutta välillä pelkään ostaa käytettyä, jos niitä on pesty väärin ja ominaisuudet ovat pilalla. Treenaan tällä hetkellä salilla vääränlaisilla kengillä (sellaisilla joissa on ilmatyynyt) ja uusille tasapohjaisille treenikengille olisi ehdottomasti tarvetta. Ne kannattaakin ostaa kyllä uutena - alusvaatteista puhumattakaan! :D

      Poista