ETEISEN NAULAKOT: MUUTO DOTS

Parisen viikkoa sitten saatiin naputeltua joululahjaksi saadut Muuton Dots -naulakot eteisen seinään ja ne on todettu todella näppäriksi naulakoiksi! Voit käydä katsomassa suunnitelmia aiemmasta postauksesta täältä! 

Dotseihin on helppo laittaa vieraiden takit ja laukut roikkumaan, jos ne eivät meinaa mahtua ovien taakse henkareihin. Meillä nimittäin tuntuu olevan eteisen kaapit tällä hetkellä täynnä talvivaatteiden ja kevätvaatteiden yhdistelmiä, kun säät ovat olleet välillä vielä liian kylmiä kevätvaatteille, mutta liian lämpimiä paksuille toppatakeille. Kevät- ja syyspukeutuminen on joskus niin hankalaa!Vastapäätä Dotseja suunnittelin peililiukuovia eteisen kaappien eteen, mutta en ole ainakaan vielä raaskinut hankkia niitä, vaikka sainkin ihan hyvän tarjouksen eräästä liikkeestä. Kevään ja kesän aikana on tulossa jonkin verran muita hankintoja, jotka rokottavat sisustusintoani. Jossain vaiheessa peiliovet on pakko hankkia, eteinen tuntuu hieman epäkäytännölliseltä, kun siellä ei voi tehdä viimeistä tsekkausta ennen ulos lähtöä.

Ja jos joku miettii, että tuo pikkueteisen ovi ei pääse aukeamaan naulakoiden takia kunnolla, niin kyllä se aukeaa hienosti ihan kokonaan auki!
Mitä tykkäätte, sopiiko Dotsit tuohon? :) Mietin alkuun myös seinän maalaamista tai tapetointia, mutta eteinen näyttää ehkä hieman avarammalta, kun seinät ovat valkoiset.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
2 kommenttia

  1. Hyvin sopii dotsit seinään! Sulautuvat kivasti valkoiseen seinään, eikä ne "pomppaa" liikaa silmiin :) Kaunis koti teillä :)

    VastaaPoista