PURKIN PÄÄLLYSTÄMINEN DC-FIXILLÄ

Meidän lastenhuoneessa on muutama Färg&Formin Moln pilvipurkki, joissa on säilytyksessä pääosin lasten vilttejä ja Baby Born nuken vaatteita. Pieni tuholainen eli nuorempi lapseni halusi vähän kokeilla tapetinpoistotaitojaan yhteen purkeista ja repäisi keskikokoiseen purkkiin aika hurjat jäljet sillä välin kun itse laittelin pyykkejä kuivumaan.


Hetken jo harkitsin, että purkki on mennyttä (tai voisihan sitä käyttää niin päin, ettei tuo revennyt kohta näkyisi), mutta sitten muistin, että mulla on jäänyt vielä palanen dc-fixiä yli sängyn päällystämisestä. Purkin päällystämiseen meni aikaa ehkäpä alle 5 minuuttia ja nyt se saa siirtyä lasten huoneesta meidän aikuisten makkariin!


Purkista tuli tosi kiva ja se on nyt siis samaa kuosia kuin meidän sänky. Mulla on vielä päällystettävänä tuo purkin kansi, mutta sen ehtii tehdä vähän myöhemminkin. :)


Mitä tykkäätte? Teen muuten postauksen myös tosta meidän "uudesta" sängystä jossakin vaiheessa, sillä sehän vaihtoi väriä tummanruskeasta lähes valkoiseen ja makkarista tuli aika paljon raikkaamman oloinen!

Mukavaa viikonloppua kaikille!
9 kommenttia

 1. Oi tulipa hieno! Pitäs itekin kokeilla tuota dc-fixiä johonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kannattaa, on melko helppokäyttöistä :) Ja pian näet myös meidän uuden sängyn, jonka kuorrutin tolla kontaktimuovilla :D

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin kätevä muovi! Käy muuallekin kuin keittiöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, tosi kätevä! Mä ostin tätä kontaktimuovia vahingossa vähän liikaa ja mulla olis vielä avaamatonkin rulla sitä. En kyl tiedä mihin sitä enää laittaisi.. :D

   Poista
 3. Haluaisin kanssa itsekokeilla dc fixiä! Purkista tuli kuin uusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl tosi näppärää, vähän saman tapaista kuin se kontaktimuovi, millä päällystettiin koulukirjat, mutta tämä kuvioitu on vähän paksumpaa ja kestää käsittelyä paremmin! :)

   Poista
 4. Kiva purkki tuli. Täytyypä kokeilla noinkin. Itse laitoin dc fixiä lasipurkkeihin vain ympäri ja nyt niissä nököttävät maalauspensselit ja liidut siististi.

  VastaaPoista