MAKUUHUONEEN VALKOISET UUDISTUKSET

Helmikuussa postasin meidän nuhjuisen oloisesta makuuhuoneesta (täällä) ja nyt makuuhuoneen ilmeessä on tapahtunut vähän raikastusta! 

Makuuhuoneen tummanruskean sängynrungon päällystin valkoisella dc-fix kontaktimuovilla, jossa näkyy puunsyyt vähän saman tapaan kuin sängyssä näkyi aiemminkin. Yöpöydät ovat myös vaihtuneet valkoisiin pinnatuoleihin ja alakerran eteisen romanttinen peili on muuttanut väliaikaisesti makkariin. Muutoin makkari on entisellään.


Ostin myös uuden päiväpeiton meille. Aikaisempi päiväpeitto oli väriltään valkobeige ja siinä oli tähtikuvioita, jotka ovat jo aikaa sitten saaneet meiltä lähtöpassit. Tämmöinen makkarin uudesta ilmeestä tuli, mielestäni se on nyt sisustukseltaan skandinaavinen ja sopii paremmin meidän tämän hetkiseen tyyliin. 


Tuon IKEAn taulun tilalle olen suunnitellut laittavani pari tauluhyllyä ja niille jotain kivoja julisteita kehystettynä. Niitä voi sitten vaihtaa helpommin, jos mieli muuttuu.. Ensin ajattelin, että takaseinän olisi voinut tapetoida jollakin kivalla tapetilla, mutta sen vaihtaminen on paljon työläämpää.

Mitä tykkäät makkarista, onko muutos onnistunut? :)
11 kommenttia

 1. Tulipas todella raikas lopputuloksesta, onnistunut muutos kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin viihdyn makkarissa nyt paljon paremmin :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää, tämäkin! :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään muutoksesta ja mahtava idea käyttää dc-fix muovia sängynrunkoon :)

  VastaaPoista
 4. Täydellinen päiväpeitto! Itellä kans päiväpeite hakusessa, mistä löysit tän ihanan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, päiväpeitto on IKEAn edullisin täkki, siis sellainen sisäpeitto, jota käytetään nukkuessa :)

   Poista