Keittiön uusi kello

Keittiömme maalaisromanttinen suuri kello sai lähtöpassit muutamia viikkoja sitten. Mietiskelin aikaisemmin (täällä), mitä tilaisin voittamallani lahjakortilla Domdomista ja päädyin tilaamaan meille uuden kellon!


Kello on suomalaisen Muoto2 suunnittelema ja nimeltään Kiekko. Se on massiivikoivua ja värivaihtoehtoina kellolle on musta tai valkoinen. Itse tilasin tuon mustan, sillä se tuo kivasti pientä ryhdikkyyttä ja ilmettä kotiin. 

Mustan kellon mukana tuli myös valkoinen liitu, jolla voi piirtää kelloon esimerkiksi numerot. Taidan pitää kellon kuitenkin ihan puhtaana, en raaski piirtää pintaan mitään.


Ruokailutilan muita yksityiskohtia on tällä hetkellä Everyday Designin lehtiteline, jonka saimme joululahjaksi. Myös Artekin valkoinen kangaskassi oli toivomani joululahja. Tällä hetkellä kassissa on säilytyksessä (rumia) protskujauhepusseja, mutta omissa haaveissani olisi laittaa siihen ihanimmat sisustuslehdet.Kevät alkaa myös hiipimään kovaa vauhtia ja ihana auringon paiste valaisee kotia. Perunanarsissit ja kynttilät saavat vielä hetken aikaa olla sopusoinnussa keskenään, mutta useimmiten kynttilänjalat joutuvat kaapin perukoille kesän ajaksi.

Sain äidiltäni tuon ihanan pyöreän kivialustan, se on palvellut juustolautasena jo lapsuudestani asti ja nyt oli hauska saada se itselleni lapsuuden kodistani!
Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille :)5 kommenttia

 1. Onpa kauniin ja avaran näköistä! Tuo kello sopii tosi hyvin tuohon. -maitoviiksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minulla oli ensin omat epäilykseni kellon koon suhteen, sillä se näytti todella pieneltä edellisen isokokoisen kellon jälkeen. Mutta nyt kun se on ollut paikoillaan muutaman viikon, niin oma silmäkin on alkanut jo tottua siihen :)

   Poista
 2. Mistä se vanha kello oli hommattu? Itellä olisi semmmoinen etsinnässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se iso romanttinen kello oli ostettu Kodin 1stä. Maalasin sen kellon valkoiseksi, oli oikealta väriltään harmahtavan vihertävä.

   Poista
 3. Kiitos! Tosi sievä koti teillä on!!!

  VastaaPoista