Hotelliyö: Hilton Kalastajatorppa kokemuksia

Mä olen oikea voittohai arvonnoissa. Se alkaa olemaan jo yleinen vitsi kavereideni kesken, että mitäs olen tällä kertaa voittanut. Viime syksynä voitin Facebookissa jostain arvonnasta hotelliyön kahdelle aamupaloineen Helsingin Hilton-hotelliin ja päätin kirjoittaa kokemuksestani myös teille tänne blogin puolelle. 

Sain valita jonkun Helsingin kolmesta Hilton-hotellista ja päädyimme rauhalliseen Kalastajatorpan hotelliin. Ajankohdaksi valitsin minun ja mieheni 7-vuotis vuosipäivän tammikuussa 2015.



Yövyimme hotellissa viikonloppuna la-su välisenä yönä. Hotelli ei tuntunut olevan ihan ääriään myöten täynnä, sillä parkkipaikka löytyi helposti läheiseltä kadulta. Respaan saapuessamme ystävällinen työntekijä antoi meille ilmaiseksi huoneluokan korotuksen, joka tarkoitti ilmeisesti vain sitä, että saimme kylpyammeellisen huoneen. Mielessäni kuvittelin jo upeaa poreallasta, mutta amme paljastuikin ihan peruskylpyammeeksi. 

Huone oli joka tapauksessa mielestäni tavallista hotellihuonetta siistimpi ja tyylikkäämpi, mutta ehkä Hiltonissa kaikki huoneet ovat sisustukseltaan tämän tasoisia pois lukien tietysti sviitit? Ainiin, olihan meillä myös parveke, mutta tammikuun pimeässä tuiskeessa parvekkeen tuoleille ei tehnyt mieli mennä istuskelemaan.



Huoneeseen olisi ollut mahdollista tilata ruokaa tai aamupalaa, mutta päätimme lähteä illaksi syömään Helsingin keskustaan. Hiltonin aamupala huoneeseen oli mielestäni melko tyyris, ehkäpä jotain 30 euron luokkaa per henkilö, joten päätimme käydä ihan perinteisellä aamupalalla ja raahautua aamupalasaliin yhdessä muiden hotellin asukkaiden kanssa. Aamupalavalikoima oli kyllä todella runsas ja palvelu myös ensiluokkaista, nimittäin viereisen lapsiperheen pöytään kannettiin keittiöstä jopa lettuja! Meillekin tarjottiin lettuja, mutta jätimme ne tällä kertaa väliin :)






Sitten päästäänkin hotelliyön miinuspuoliin. Saapuessamme illalla hotelliin huoneeseemme kuului jostain naapurihuoneesta jatkuva koiran ulvonta. Koiran ulvontaa kuunnellessa aloin kiinnittää huomiota myös muihin ihmeellisyyksiin, esimerkiksi sängyn yläpuolella olevan ilmastointikoneen toinen reuna oli teipattu mustalla ilmastointiteipillä. En tiedä, oliko edellinen asukas kenties yrittänyt estää ilmastoinnin viimaa kohti sänkyä.


Toinen outous oli vedenkeittimen pistorasia. Vedenkeitin siis sijaitsi tuossa mustalla tarjottimella ja ainoa vapaa pistorasia sille olisi ollut pöydän alla lattian rajassa. Irrotin muistaakseni sängyn vieressä olevan yölampun pistorasiastaan, jotta sain vedenkeittimen jollekin järkevälle korkeudelle ja keitettyä teetä, mutta tässä pistorasia-asiassa on tainnut käydä pieni suunnittelun kukkanen..


Saimme respasta myös 10 euroa maksavan langatoman internetyhteyden ilmaiseksi. Netti oli jatkuvasti poikki ja toimi todella huonosti, kyllä olisi kiukuttanut, jos olisin siitä jotain vielä joutunut maksamaan.


Kaiken kaikkiaan, harvoin kun pääsee hotelliin kahdestaan miehen kanssa, niin kokemus oli kyllä todella ihana ja olin tosi tyytyväinen hotellin tasoon. Kävimme sunnuntaiaamuna aamupalan jälkeen myös hotellin kuntosalilla ja sekin oli ihan ok-tasoinen minisali! Tämmöinen yhden yön irtiotto kodin arjesta on silloin tällöin todella mukavaa vaihtelua.

Sushi-illallinen Umeshussa




1 kommentti

  1. Kivalta vaikuttava hotelli, mutta nuo miinuspuolet..luulisi että tuon tasoisessa hotellissa olisi nuoki asiat kunnossa. Ja ihmettelin myös miksi netistä pitää maksaa! :O Yleensähän se on ilmainen.
    Mukava kuitenkin että nautitte hotellilomastanne!

    Ja sinun arpaonni...ei sanottavaa...Kateudesta virheänä kirjoittelen.. ;)

    VastaaPoista