Täällä taas!

Hei kaikki ihanat blogiystäväni, pahoittelen muutaman viikon hiljaisuutta. Läppärini laturi oli kärsinyt sen verran kovia, että se sanoi yllättäen riksrakspoks, enkä saanut konettani enää ladattua. Viikonloppuna mieheni kävi kuitenkin hakemassa mulle uuden laturin ja nyt pääsen taas päivittämään teille viime viikkojen tapahtumia!
Pääpaino on viime viikkoina ollut oikeastaan kahdessa asiassa, nimittäin järjestämässäni Kaksplussan blogipäivässä sekä uudessa treeni- ja ruokavaliossani. Aloitin nimittäin Fitfarmin Bikini Challenge valmennuksen, jossa yhdistyy terveellinen ruokavalio sekä erittäin rankat treenit! Tulen kertomaan etenkin näistä asioista tulevissa postauksissa, pysykääs mukana :) Mulla on myös sukunimi vaihtumassa ensi kesänä, kun muutun rouvashenkilöksi, joten ehkäpä tässä kevään aikana pääsette kurkistamaan miltä näyttävät mm. meidän hääaskartelut.

4 kommenttia

 1. Jooo treeni- ja ruokahommelit kiinnostaa ainakin tätä lukijaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla Paprika! :) Kunhan saadaan tuo #kpbp pois alta, niin alkaa tulla juttua BC:stä! :)

   Poista
 2. Mukavia asioita, kuntoilua ja ruokavaliota, mutta kaiken kruunaa heinäkuun juhlat! Toivottavasti voin olla mahdollisimman paljon apuna! Vaikka sitten lastenhoidossa ainakin!

  VastaaPoista