Sisustusvalintoja Domdomista!

Kaksplussan blogipäivillä meillä oli muutamia ihania arvontoja ja yksi palkinto oli mun lempparisisustuskauppaan, nimittäin tamperelaiseen skandinaavisen sisustuksen taivaaseen Domdomiin! Heiltä oli tullut arvontapalkinnoksi 40 euron lahjakortti käytettäväksi joko nettikaupassa tai ihan heidän Tampereella sijaitsevassa kivijalkaliikkeessään. 

Lahjakortin voitti Äiti on vihannes -blogin Paprika, mutta jostain mielettömän ihanasta syystä Paprika halusi lahjoittaa tuon lahjakortin mulle. Paprikan mielestä lahjakortille tulisi enemmän käyttöä meillä ja mä kuulemma löytäisin varmasti jotain mieluista Domdomista. Kiitos Paprika ihan tuhannesti, olen niin otettu tästä. Olet ihana!

Meinasin siis suoraan sanottuna pakahtua onnesta, kun aloin pohtimaan mitä kaikkea Domdomin valikoimissa on ja mitä voisin meille kotiuttaa! Tein pienet lempparikuvakoosteet putiikin valikoimista ja jotain siis näistä olen meille jo tilannut tuolla lahjakortilla. Arvaattekos mitä se voisi olla?

1. ja 2. Muoto², Kiekko seinäkello, 3. Pilke Design, Drop -korvakorut, 4. Sininka, Roosa -kaulakoru

Mä olen jo jonkin aikaa puhunut täällä blogin puolella, että haluaisin meille uuden seinäkellon ruokapöydän päätyyn sen valkoisen maalaisromanttisen kellon tilalle. Suomalaisen Muoto²:n musta ja valkoinen Kiekko seinäkello viehättävät pelkistetyllä ulkomuodollaan tosi paljon, joten tässä olisi hyvä vaihtoehto uudeksi seinäkelloksi!

Olen jo pitkään metsästänyt Uhanan Pisarakorviksia, mutta en ole onnistunut saamaan niitä mistään. Pisaran muoto kuitenkin viehättää mua ihan suunnattomasti ja Pilke Designilta löytyy samaa tyylisuuntaa olevat nappikorvikset. Nuo puiset pisarat ovat mielestäni ihan mielettömän kauniit ja samalla tosi yksinkertaiset, ne sopisi hyvin asustevalikoimaani.

Samaa kaunista ajatonta korumuotia jatkaa Sininkan tuotteet ja tuo ihana Roosa -kaulakoru on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella sievä. Nahkanauha tuo siihen pientä maanläheisyyttä ja värit ovat niin rauhalliset ja ihanat. Sininkalla on myös muutama muu herkullisen värinen kaulakoru Domdomin valikoimissa, joista kelpuuttaisin itselleni minkä tahansa! :)
1. Saana ja Olli, Maailman synty tyyny, 2. Ferm Living, Stripes keittiöpyyhe, 3. UASHMAMA tummanharmaa paperipussi, 4. Kauniste Sokeri tyynynpäällinen

Täytyy suoraan tunnustaa, että en alkuun välittänyt Saana ja Olli -tuotteista juuri lainkaan. Ne olivat ehkä liian "lappimaisia" mun tyyliin, enkä oikein kokenut niitä sopivaksi meille. Nyt kuitenkin löysin Domdomin valikoimista valkopohjaisen sinikuvioisen Maailman synty -tyynyn, joka on todella raikas! Tässä tyynyssä myös korostuu jotenkin sellainen suomi-fiilis sen ollessa samalla vähän alkukantainen yksinkertaisine kuvioineen. Mun mielestä tämä on todella onnistunut värivalinta.

Mun suosikki on jo pitkään ollut tanskalainen Ferm Living ja olen hypistellyt jo monesti Stripes keittiöpyyhettä, viimeksi muistaakseni Kööpenhaminan matkalla marraskuun lopussa. En sitä ole kuitenkaan meille jostain syystä hankkinut, mutta nyt vaalea minttu sopisi kivasti keittiön kevääseen!

Tunnustaudun myös pussukkahulluksi, meiltä löytyy pussukoita joka lähtöön. Uashmaman pestävät selluloostasta valmistetut pussukat ovat tosi monikäyttöisiä ja tällä hetkellä kotoa löytyy yksi Uashmaman pussukka, se taitaa olla kukkaruukkuna viherkasville. Pussukoita ei voi koskaan olla liikaa.

Kaunisteen sinisävyinen Sokeri -kuosi on mun mielestä edelleen ihan mielettömän ihana. Ostin vuosi sitten meille saman kuosin keittiöpyyhkeen vaaleanpunaisena versiona ja se on mun ihan lemppari keittiöpyyhe. Tämä sininen tyyny sopisi meille niin ihanasti ja sen harmaat sävyt kävisi kivasti meidän uuden sohvan värin kanssa yhteen!

Mitäs tykkäsitte näistä valinnoista? Paljastan tilaamani tuotteen heti, kun se meille saapuu. Domdomilta luvataan nopeaa 1-2 päivän toimitusta, joten lupailen aiheesta postausta sitten ensi viikolle! :) Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille!

Kaikki kuvat: Domdom.fi2 kommenttia

  1. Vautsi, on kyllä ihana liike. Itse vierailin bloggaritapaamisen yhteydessä siellä viikko sitten. Kello olisi ihana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, mulla ei ole ollut mahdollisuutta vielä käväistä paikan päällä Domdomissa, mutta toivottavasti pääsen käymään siellä pian :) Tuo Muoto2 Kiekko seinäkello on kyllä tosi hyvännäköinen!

      Poista