Mahtavia herkkuja ja dieettiruokaa

Meillä oli pari viikkoa sitten Kaksplussan blogien yhteinen tapaaminen, jota olin ollut mukana järjestämässä. Olin itse juuri aloittanut viikkoa ennen Fitfarmin Bikini Challenge valmennuksen, joten oli selvää, että en aio herkutella tuossa blogitapaamisessa muulla kuin omilla dieettiruoillani. 

Päätin nyt julkaista kuitenkin kesken dieettini ihania ruokakuvia ja postauksen lopussa voitte nähdä muutaman kuvan myös tämän hetkisestä ruokavaliostani!


Pääkaupunkiseutulainen (tai tarkemmin itseasiassa tuusulalainen) konditoria pH7 oli valmistanut blogipäiväämme mitä upeampia leivoksia ja herkkuja. Olisin ehdottomasti halunnut maistaa näistä jokaista, ne näyttivät niin upeilta. Etenkin macarons-leivokset saivat valtavasti kehuja ja olen pohtinut, että tilaisinko niitä konditorialta ensi kesänä juhlittaviin häihimme. :) 

Harmi kun en itse voinut maistaa ja arvostella makua, mutta luotan 30-päisen blogiporukkamme mielipiteeseen - ne olivat kuulemma herkullisia ja joku kehaisi, että parempia kuin ranskalaiset aidot macaronsit konsanaan!

Kaikkien mielettömien leivonnaisten lisäksi pH7-konditoriasta oli tullut valtavan kokoisia mozzarellaleipiä. Rakastan mozzarellan, tomaatin ja rucolan komboa eniten, joten näiden ihanien leipien kohdalla dieettini harmitti ehkä hiukan enemmän. Näiden lisäksi saimme vielä ihan hervottoman kokoisia pullia, voi että kunpa olisin päässyt maistamaan!
Suomen Kerta Oy oli toimittanut meille kaikki kattaustarvikkeet ja sain itse valita heidän mallistostaan blogipäiväämme sopivat tuotteet. Mustavalkoisen ja graafisen ystävänä valitsin Havin Coronna -tuotteita ja ne saivat paljon ihastuneita huokailuja blogipäivässä. Taisipa joku myös tunnustaa, että heiltä löytyy kotoa samoja kertiksiä! :)Kuva Annu E.
Snacksit tarjosi Estrella ja saimme heiltä ihan valtavat määrät sipsejä ja pähkinöitä herkuteltavaksemme! Mukana oli paljon sellaisia sipsejä, joita en itse ole päässyt aikaisemmin maistamaan, mutta tälläkin kertaa ne jäivät muiden herkuteltavaksi. Hih, no ehkäpä sitten ensi kerralla :)Ja kaiken tämän jälkeen loppuun lupasin vielä pari kuvaa omasta ruokavaliostani tällä hetkellä. Syön  Bikini Challenge valmennuksella viisi kertaa päivässä ja proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen määrä on tarkkaan laskettu. Aterioiden väli on 2 - 4 tuntia ja kasvisten määrä on se tuttu "puolikiloa päivässä, dumdum!" :)Jos teitä kiinnostaa kuulla enemmän esimerkiksi tuosta Bikini Challenge valmennuksesta tai ruoista, niin laittakaapas tuonne kommenttikenttään viestiä! :)
4 kommenttia

 1. Mielettömästi RUOKAA! :D
  Ihania herkkuja mutta myös sinun ruokasi näyttivät hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika ruokaisa postaus tällä kertaa :D Kiitos, kyllä hyvä ja puhdas ruoka on kaiken aa ja oo. Sitten on mukava herkutella, kun on herkut ansainnut. :)

   Poista
 2. Ehdottomasti kiinnostaa tuo laihdutus juttu! :)

  VastaaPoista
 3. Siis apua miten sulla oli itsehillintää olla syömättä noita herkkuja, mulla ei olis ikinä! Peukku sulle! Liityin lukijaksi, ihanasti kirjoitat :)

  VastaaPoista