Sisustushaaveita ja unelmahankintoja

Tein pienen ajatusleikin haaveiluun ja pohdiskelin jos saisin 500 euron lahjakortin mihin tahansa kauppaan, niin mitä ostaisin? Päädyin selailemaan Stockmannin verkkokauppaa tämä rahasumma mielessäni ja kokosin pienen koosteen unelmahankinnoistani.
Hayn Strap Mirror -peiliä (219e) olen mietiskellyt jo jonkin aikaa ja se sopisi kivasti alakerran pikkuvessaan tai isompaan eteiseemme. Meillä on alakerran peili menossa vaihtoon jossain välissä, mutta en ole vielä tehnyt peilin vaihdoksen eteen oikeastaan mitään, joten se saa odottaa vielä sopivaa hetkeä oikeanlaiselle inspiraatiolle.

Iittalan Nappula -kynttilänjalka (209e) on vilahtanut blogissani toivelistalla jo aikaisemminkin ja edelleen se kiehtoo mieltä. Todennäköinen hankinta siis jossain välissä! :)

Marimekon Fokus uunikintaassa (17,50e) ja pannulapussa (9,90e) on kivan rauhallinen väritys sekä kuosi ja ne sopisivat hyvin meidän kodimme värimaailmaan tällä hetkellä. Kuosi muistuttaa mielestäni myös vähän Iittalan Kastehelmeä!

Vielä muutama kymppi jäisi törsättävää kuvitteellisesta lahjakortistani, mutta eiköhän niillekin löytyisi käyttöä. Ostaisin todennäköisesti kotiimme musta5101-tiskiharjan ja keittiösuihkeen, sillä ihastuin niihin antaessani sellaiset joululahjaksi läheisillemme!
Tämmöisiä haaveilupostauksia on kiva tehdä silloin tällöin. Silloin myös huomaa, onko joku kestosuosikki jäänyt kaivelemaan mieltä ja pitäisikö se kenties jo hankkia kotiin. :) Tämmöisellä etukäteishaaveilulla tulee ehkä tehtyä vähemmän heräteostoksia ja kodin hankintoja tulee harkittua hieman tarkemmin.

(Kuvat: Stockmann-verkkokauppa)


Ei kommentteja